20.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 21 travnja, 2025
NaslovnicaLifestylePRVI U DUBROVNIKU - Svi zaposlenici ugostiteljskog objekta u Uvali Lapad potpuno...

PRVI U DUBROVNIKU – Svi zaposlenici ugostiteljskog objekta u Uvali Lapad potpuno cijepljeni

Cijepljenje je stvar osobnog odabira te nije obavezno, no svakako je imperativ kako epidemiološke struke tako i Vlade da se svi ili što više turističkih djelatnika cijepi. Zato vesele vijesti, da su svi zaposlenici restorana Tuttobene Pizzeria & Fast Food cijepljeni. Ovakvim primjerom želi se potaknuti svijest o zdravlju, ali i brizi za turističku sezonu.

“Jako smo ponosni što to su naši zaposlenici prepoznali važnost cijepljenja, ne samo kako bi zaštitili sebe i goste, već zato što je cijepljenje dio ukupne odgovornosti. Svi mi moramo dati svoj doprinos u borbi s ovom pandemijom koja nažalost ne jenjava i dolazimo u opasnost da ugrozimo turističku sezonu, a samim time i poslovanje naše tvrtke. Zahvalan sam na izrazitoj odgovornosti koju su pokazali naši zaposlenici, hvala im na tome”, kazao je voditelj ovog ugostiteljskog objekta Alen Horvat.

Dodao je i kako je ovo prvi ugostiteljski objekt u Dubrovniku čiji su zaposlenici cjelokupno procijepljeni. 

Gosti su po riječima djelatnika zadovoljni i oduševljeni njihovom odgovornošću.

“Ovakvi primjeri gosti na veliko prepoznaju, te će vjerojatno najprije birati one lokacije koje su sigurne, koje im ulijevaju povjerenje i nadu kako se neće zaraziti te kako će se vratiti doma sigurni i bez zaraze”, zaključio je Horvat.

Na poduhvat UO Tuttobene Pizzeria & Fast Food osvrnuli su se ravnatelj OB Durovnik Marijo Bekić i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije Mato Lakić.

“Apsolutno moj je savjet kao i uvijek do sada kao što znate da se svi koji mogu koji nemaju zdravstvenu kontraindikaciju da se cijepe’’, riječi su ravnatelja Bekića, a dodao je i kako čestita ugostiteljskom objektu na organizaciji.

“Sve je važnije cijepljenje iz razloga što imamo sve više delta soja, koji se izuzetno brzo širi i izuzetno je važno što veću procjepljenost postići kako bi naravno zaustavili njegovo širenje’’, komentirao je epidemiolog Lakić.

Djelatnici Tuttobene restorana su istaknuli kako gosti reagiraju jako pozitivno: “Što je i očekivano, reakcije gostiju su jako pozitivne. Zdravlje je jako bitno i nama je na prvom mjestu, zato smo prepoznali važnost cijepljenja. Mi smo se cijepili kako bi naši gosti, a i mi bili zadovoljni’’, rekla je Katarina Šimić – djelatnica fast food pulta.

“Gost iz Francuske je vidio ove majice na kojima piše Safe for you, pita me je što to znači, rekao sam da smo svi cijepljeni u objektu kako bi omogućili da smo svi što sigurniji, a na što je gost reagirao zadovoljstvom i bilo mu je vidno drago radi toga’’, kazao je na kraju konobar Petar.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE