Dubrovačka trpeza je spravljena. Na 112 metara lijepo aranžiranog stola izložene su slane i slatke delicije, te dobra kapljica s kojom će se “zaliti”.
Jedna od najatraktivnijih manifestacija koje se odvijaju u sklopu odličnog projekta Good food festivala u Dubrovniku već je privukla brojne goste, domaće i strane koji se žele osladiti nekom od ponuđenih delicija koje su spravili dubrovački ugostitelji i hotelijeri.
Ove godine će se prihod od prodaje jela i pića donirati udruzi Rina Mašera za osobe s intelektualnim teškoćama.
Cijena bona iznosi 6 eura za hranu i 3 eura za vino.
Prodaja bonova je počela u 11 sati, a za dobar ugođaj pobrinut će se klapa Kaše.
Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja i TUŠ Dubrovnik.
ETO NAS: Dubrovačka trpeza Za Udrugu Rina Mašera skupila skoro 10 000 eura