22.8 C
Dubrovnik
Utorak, 24 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleGOOD FOOD Jadre i Katija beru paziju, a onda počinje "divlja gozba"...

GOOD FOOD Jadre i Katija beru paziju, a onda počinje “divlja gozba” s Dinom Galvagnom u selu Ljubač kod Luka

U sklopu Good Food Festivala kojeg organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika prva ovojesenska radionice branja i sakupljanja hrane u prirodi održat će se 9. listopada, a tom prigodom Jadre Ničetić i katija Živković udružuju svoje snage s jednim od najboljih hrvatskih chefova Dinom Galvagnom, u predivnom ambijentu Seoskog domaćinstva Musladin u selu Ljubač.

-Ovo je cjelodnevni događaj, gdje ćete naučiti brati neke od biljaka iz pazije, čuti puno zanimljivih informacija o njima, možda ako Bog da nađemo i koju jestivu gljivu, stađon je i maginja, mnoge ljekovite i začinske biljke se već beru, tako da očekujemo i nadamo se da će nas priroda obilno darivati – zapisala je Katija Živković.

Cijena je 80€ i u nju je uključen prijevoz, radionica, marenda u prirodi, piće dobrodošlice i ručak, a bit će i domaćeg vina.

Polazi se u 9.30 autobusom za Ljubač sa stanice Grawe, a povratak je u 17.30.

Obucite se udobno, hodat će se po šumi, i svakako ponesite nožić i bursu za paziju!

Rezervacije: info@pazija.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE