Piano bar u Hotelu Lero je povodom Good Food Festivala pripremio poseban meni i festivalsku ponudu. Uživajte u svim okusima posebno osmišljenog jelovnika s potpisom chefa kuhinje Josipa Markušića.
Za vrijeme trajanja Good Foof Festivala posebna pogodnost za slatki zalogaj, doručak, sve to uz odabrano društvo:
Kava + Kolač 6 €
Zdravi Smoothie 7,5 €
Festivalski Doručak dana na Piano baru: 15 €
Pomno osmišljeni dnevni doručci. Ugodite svom nepcu uz bogat izbor doručaka u divnom ambijentu Piano bara:
Srijeda 09.10.
Chia puding
sa probiotik jogurtom, granolom i voćem
Četvrtak 10.10.
Galette Bretonne
sa šunkom, kremastim sirom i sušenim rajčicama
Petak 11.10.
Dimljeni losos i avokado
posluženi uz komorač, baby špinat, plod kapara i umak od hrena i kiselnog vrhnja
Subota 12.10.
Odležana ohlađena zobena kaša
trifle sa kašom, mangom, jogurtom i metvicom ( L) (Vegetarian)
Nedjelja 13.10.
Poširana jaja
sa dimljenim lososom, zelenim šparogama
Ponedjeljak 14.10.
Proteinski puding od kokosa i badema (Vegetarian)
sa chiom, granolom i šumskim voćem
Utorak 15.10.
Španjolski omlet sa kozjim sirom i šparogama (Vegetarian)
Zapečena kriška od jaja i krumpira sa začinskim biljem, poslužena sa svježim kozjim sirom i zelenim šparogama
Srijeda 16.10.
Zarolani omlet
punjen avokadom, kozicama, čilijem i kremastim sirom
Četvrtak 17.10.
Američke palačinke
sa javorovim sirupom i bobičastim voćem
Petak 18.10.
Puding od riže
S narančom, đumbirom i medom
Subota 19.10.
Galette Bretonne (L, E, G)
sa šunkom, kremastim sirom i sušenim rajčicama
Nedjelja 20.10.
Zobena kaša sa kokosovim mlijekom i orašastim i suhim voćem (N) (Vegan)
Zobene pahuljice kuhane s kokosovim mlijekom, orašidima i suhim voćem
Započnite i završte svoj dan u Piano Baru Hotela Lero, vrhunsko mjesto u gradu za ugodna druženja i poslovne sastanke.
Broj stolova je ograničen pa osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Rezervacije na broj telefona 020 341 432.