Starinski uporabni i ukrasni predmeti na meti lupeža: Na crnom tržištu jedna kamenica za ulje može dosegnuti cijenu od 5 tisuća eura
U razgovoru za Dubrovački glavni izvršni direktor Atlantske plovidbe Marko Domijan najavljuje revoluciju u pomorskom prometu, ali i ulazak dubrovačkog brodara u sektor privatnog zdravstva
Uoči nove turističke sezone dubrovački iznajmljivači brinu kako formirati cijenu smještaja i uskladiti je s aktualnim poskupljenjima
Direktor dubrovačkog Libertasa Franko Mekišić govori o kartičnom plaćanju u gradskom prometu i uvođenju novih tehnologija u vozni park
Uz novogodišnju noć posjetili smo vrijednu ekipu iz Centra 112 i raspitali se zbog čega ih sve građani zovu i koji je najbolji recept za izbjeći paniku kod pozivatelja
Na radnom mjestu posjetili smo voditelja Odjela centralnog naručivanja Zdravka Cvitanovića: Veseli me kad me pacijenti pitaju za dr. Ferrarija, tropediju ili gastrologa
Šef kuhinje Hotela Dubrovnik Palace Igor Šabadin otkriva nam kako se ekonomičnije prehraniti nakon blagdana i zašto je važno dobro planiranje jelovnika
SPORTSKI PRILOG DUBROVAČKOG VJESNIKA DONOSI
S državnog plivačkog natjecanja u 25-metarskim bazenima u Rijeci vratili smo se s 25 odličja i četiri nova državna rekorda
Hajdukovci su se sjetili stogodišnjice rođenja Boža Brokete, strijelca legendarnog pogotka Zvezdi u borbi za naslov prvaka 1950.
Zajednica športova Općine Konavle proslavila je deseti rođendan i nagradila najuspješnije sportaše u 2022.
U NOVOM BROJU REVIJALNOG PRILOGA MOSKAR PROČITAJTE
Dubrovčani su s nama podijelili novogodišnje želje i ocijenili 2022.: Ne ponovila se ova godina, neka je sljedeća svima sretnija
NAŠ LIST U NOVOGODIŠNJEM BROJU DONOSI POSEBAN POSLOVNI VODIČ ‘DUBROVAČKA VIZIJA’ 2022./2023.
Dubrovački vjesnik od petka je u prodaji, naša redakcija želi Vam sretnu novu miran i sretan Božić!