6.8 C
Dubrovnik
Subota, 23 studenoga, 2024
NaslovnicaLifestyleJelovnik chefa Marija Curića je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu

Jelovnik chefa Marija Curića je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu

Jelovnik chefa Marija Curića je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu, dok je restoran 360 prema Gault Millau Hrvatske 2020, sa 17,5 bodova i 4 toke odnio titulu najboljeg restorana u Hrvatskoj. Nakon epidemije ponosno najavljuju ponovno otvorenje restorana s određenim novostima.

Restaurant 360 Dubrovnik sa zadovoljstvom najavljuje kako će otvoriti svoja vrata 23.lipnja, u prepoznatljivom stilu fine dining restorana i internacionalno potvrđenoj kvaliteti ponuditi gostima doživljaj naše gastonomski usmjerene kuhinje.

Njihovo radno vrijeme ostaje nepromijenjeno; poslužuju isključivo večeru, od utorka do nedjelje, od 18.30 do 22.30 sati. Ponedjeljkom je restoran zatvoren. Rezervacije se primaju preko rezervacijskog sustava na njihovim web stranicama ili telefonski na broj +385 20 322 222.

-U sezoni 2020. uz elegantnu i ležernu atmosferu restorana te naše terase s pogledom na Porat, kao novost u ponudi, na kuli Sv. Luke otvoriti ćemo pop-up bar. Barmen Ivan Dejanović gostima će nuditi craft koktele, a u ponudi bara i restorana nalazi se i više od 90 vina na čaše, s naglaskom na autohtone hrvatske i regionalne sorte. Za našu vinsku kartu, vodeći vinski magazin svijeta – Wine Spectator, dvaput nam je uručio Best of Award of Excellence (2019. i 2018.) – kazali su iz ovoga restorana.

Jelovnik chefa Marija Curića koji je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu, dok je restoran prema Gault Millau Hrvatske 2020, sa 17,5 bodova i 4 toke odnio titulu najboljeg restorana u Hrvatskoj, u ovoj će sezoni ponuditi više novih jela. Uz nekoliko  
signature-dish tanjura iz prethodnih sezona kao što su skuša, romb i golub, ovogodišnji će jelovnik imati i veganske opcije.

-Vjerujući da, bez obzira na neizvjesnost trenutka, samo zajedničkim i koordiniranim radom možemo ostvariti poslovnu dobrobit i potaknuti zadovoljstvo gostiju, otvaranjem našega restorana želimo poslati poruku da je hrana univerzalni jezik koji sve nacije i jezici razumiju, te da su restorani mjesta gdje se susrećemo s dragim ljudima i stvaramo uspomene. U tom duhu, biti će nam zadovoljstvo ugostiti vaše goste i biti dijelom njihovih uspomena – kazali su iz restorana 360 Dubrovnik.

Što kaže chef Marijo Curić o budućnosti fine dininga i objekata poput Restorana 360?

Restaurant 360 Dubrovnik dobitnik Wine Spectator Best of Award of Excellence 2018

Chef Marijo Curić – Michelinova zvjezdica je poticaj i nagrada za cijeli tim

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE