U sklopu Good Food Festivala kojeg organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika prva ovojesenska radionice branja i sakupljanja hrane u prirodi održat će se 9. listopada, a tom prigodom Jadre Ničetić i katija Živković udružuju svoje snage s jednim od najboljih hrvatskih chefova Dinom Galvagnom, u predivnom ambijentu Seoskog domaćinstva Musladin u selu Ljubač.
-Ovo je cjelodnevni događaj, gdje ćete naučiti brati neke od biljaka iz pazije, čuti puno zanimljivih informacija o njima, možda ako Bog da nađemo i koju jestivu gljivu, stađon je i maginja, mnoge ljekovite i začinske biljke se već beru, tako da očekujemo i nadamo se da će nas priroda obilno darivati – zapisala je Katija Živković.
Cijena je 80€ i u nju je uključen prijevoz, radionica, marenda u prirodi, piće dobrodošlice i ručak, a bit će i domaćeg vina.
Polazi se u 9.30 autobusom za Ljubač sa stanice Grawe, a povratak je u 17.30.
Obucite se udobno, hodat će se po šumi, i svakako ponesite nožić i bursu za paziju!
Rezervacije: info@pazija.hr