16.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 23 travnja, 2025
NaslovnicaLifestyleFestivalski tjedan Good Food Festivala - promotivne cijene u dubrovačkim restoranima

Festivalski tjedan Good Food Festivala – promotivne cijene u dubrovačkim restoranima

Festivalski tjedan Good Food Festivala 2022. počinje u ponedjeljak 10. listopada, a trajati će sve do nedjelje, 16. listopada.  Osim bogatog Tjedna restorana, ovogodišnji program obogaćen je slatkom festivalskom ponudom i vinokušnjom, radionicama, turama te sajamom rukotvorina i domaćih prehrambenih proizvoda „Samo Hrvatsko“ u parku Luja Šoletića u Gružu.

Tijekom cijelog festivalskog tjedna, od 10. do 16. listopada, održavat će se Tjedan restorana, nudit će se slastice, vinokušnje, doručci, gastro ture i sajam rukotvorina i domaćih prehrambenih proizvoda „Samo Hrvatsko“ u parku Luja Šoletića u Gružu. Vrijedni kuhari četrdesetak dubrovačkih restorana posebno su za Good Food Festival kreirali festivalske menije po promotivnim cijenama, a moći će se kušati tijekom cijelog Festivalskog tjedna. Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite restorane u kojima do sad niste bili, dopustite da vam dubrovački ugostitelji pokažu koliko su jela iz njihove ponude ukusna, kreativna i primamljiva.

Restorani koji sudjeluju su: Restaurant & Catering Academia – Restoran Arsenal (Gradska kavana), Restoran Banje Beach – Bistro 49 – Restoran Blidinje – Cantina Mexicana Chihuahua – Kavana Bistro Dalmatino- PUB Dubrovnik – Fat Bastard – Fo.ra Foccacia Ragusa –  Restoran Gusta me – Igra gluten free street food –  Kavana Lazareti – Hotel Kazbek – Taverna Loggia – Restoran Lucin kantun – Restaurant Magdalena –  Restoran Maskeron –  Restoran Mimoza – Restaurant Momenti (Dubrovnik President Hotel) – Restoran Orka – Restoran Orsan – Piano bar Hotel Lero –  Restoran Pantarul – Lounge & Bistro Port 22 – Bistro pizzeria Prova – Konoba Pupo – Restoran Rhea Silvia (Lapad) – Konoba Rozario – Hotel Rixos Premium (Umi Teppanyaki) – Restoran Shizuku/Trinity – Restoran Sebastian – Spaghetteria Toni- Sphere Restaurant Hotel Kompas – Restaurant Trattoria – Restoran Taj Mahal, Hotel Lero – Restoran Taj Mahal, Stari grad – Bistro Tavulin – Restoran Veranda 2.0.

Tijekom festivalskog tjedna festivalske doručke nude Igra gluten free street food i Hotel Kazbek, dok slatku festivalsku ponudu nude Fo.ra Focaccia Ragusa, Libertas Terrace & Lobby Bar, Piano Hotela Lero, Slatki Kantun u Hotelu More te slatka kućica Prekala u Uvali Lapad. Odaberite  zanimljivu gastro turu “Dubrovnik na pjatu” ili tradicionalnu školu kuhanja “Pick.Cook.Eat” i uživajte u vinokušnji vinarija Bakus i Škar.

Osim festivalskog tjedna, u ponedjeljak 10. listopada održat će se radionica “Restoranski deserti” te “Dimljenje I sušenje mesa” u restoranu Trattoria Sunset Beach Dubrovnik, a 11. listopada “Samoniklo jestivo i začinsko bilje” uz obaveznu rezervaciju na https://registracija.rckdu.hr/

Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite restorane u kojima do sad niste bili, dopustite da vam dubrovački ugostitelji pokažu koliko su jela iz njihove ponude ukusna, kreativna i primamljiva. Bogatu ponudu koju nude svi navedeni restorani, pastićerije i wine barovi, kao i cjelokupni program Good Food festivalskog vikenda možete pogledati na web stranici Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE