Novom broju Dubrovačkog vjesnika pročitajte:
Provjerili smo zašto sve više roditelja zbog zaštitnih maski u školama piše prosvjedna pisma pravobraniteljici za djecu
Prođirali smo zabranjenom migrantskom rutom u Konavlima: Mještani se ne boje izbjeglica, daju im vode i koju smokvu, ali noću ipak zaključavaju kuće i aute
Ispitali smo jesu li i koliko dubrovački ugostitelji prilagodili cijene u korona krizi: objed na Prijekome nude za 10 eura, po cjeniku iz 2009.
Stiže teška jesen za klijente s nižim plaćama: Banke Dubrovčanima već šalju ‘čestitke’ s najavom snižavanja dozvoljenih minusa
Dubrovčani govore o iskustvima s koronom: Najvažnije je ne stigmatizirati pozitivne jer će ljudi odustati od testiranja
Stanovnici povijesne jezgre na muci zbog klimatizacije: Grad im plaća demontažu vanjskih jedinica, a sami moraju platiti nove uređaje
Kakvo je stanje na dubrovačkom tržištu nekretnina: Što se prodaje, a što kupuje od Gruža do Štikovice i Cavtata
Ugledni demograf Stjepan Šterc u razgovoru za Dubrovački tvrdi: Dubrovnik je grad svjetskog značaja koji centralizirana Hrvatska ne prepoznaje
Dubrovački je svratio do Konavoskog polja gdje je trganje u punom zamahu: Kvaliteta grožđa je vrhunska a cijena – nikakva
Sportski prilog Dubrovačkog donosi razgovor s Lukom Gašparom, 20-godišnjim dobitnikom Nagrade ‘Dražen Petrović’ i svjetskim brončanim u boćanju
Dubrovački je bio i na državnom prvenstvu u veslanju – Neptun nakon srebra i bronce sad cilja na zlato
Uzgajivači iz Neretve pozvali su da se mandarinu ne bere prerano, a supružnici liječnici Varela otvorili su prvu ambulantu u Pločama
Korčula je ugostila festival Pazi, knjiga! A Orebić sam ostvario 65 posto ukupnog pelješkog prometa
Konavoski načelnik Božo Lasić traži ponavljanje spornog natječaja za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, a likovnjaci aktivno sudjeluju u izlječenju male Župke Goge
Rubrika Kultura iscrpno izvještava o izložbi o Covidu i kugi u Lazaretima, te objavljuje razgovor sa Gjinom Šutićem, dubrovačkim biotehnologom koji je istražio djelovanje lijekova na -mikroorganizme
U NOVOM BROJU POSEBNOG PRILOGA MOSKAR pročitajte:
Dubrovačka nutricionistica i kuharica Mirna Sarić priprema radionicu na Good Food Festivalu
Krenulo je snimanje dviju filmskih produkcija, statisti se već hlade pod Lovrjencem
Od slatkog do slanog – jeste li se već upustili u avanturu pripreme zimnice?