8.8 C
Dubrovnik
Petak, 22 studenoga, 2024
NaslovnicaInfocentarDubrovački vjesnik od danas je u prodaji!

Dubrovački vjesnik od danas je u prodaji!

Novom broju Dubrovačkog vjesnika pročitajte:

Provjerili smo zašto sve više roditelja zbog zaštitnih maski u školama piše prosvjedna pisma pravobraniteljici za djecu

Prođirali smo zabranjenom migrantskom rutom u Konavlima: Mještani se ne boje izbjeglica, daju im vode i koju smokvu, ali noću ipak zaključavaju kuće i aute

Ispitali smo jesu li i koliko dubrovački ugostitelji prilagodili cijene u korona krizi: objed na Prijekome nude za 10 eura, po cjeniku iz 2009.

Stiže teška jesen za klijente s nižim plaćama: Banke Dubrovčanima već šalju ‘čestitke’ s najavom snižavanja dozvoljenih minusa

Dubrovčani govore o iskustvima s koronom: Najvažnije je ne stigmatizirati pozitivne jer će ljudi odustati od testiranja

Stanovnici povijesne jezgre na muci zbog klimatizacije: Grad im plaća demontažu vanjskih jedinica, a sami moraju platiti nove uređaje

Kakvo je stanje na dubrovačkom tržištu nekretnina: Što se prodaje, a što kupuje od Gruža do Štikovice i Cavtata

Ugledni demograf Stjepan Šterc u razgovoru za Dubrovački tvrdi: Dubrovnik je grad svjetskog značaja koji centralizirana Hrvatska ne prepoznaje

Dubrovački je svratio do Konavoskog polja gdje je trganje u punom zamahu: Kvaliteta grožđa je vrhunska a cijena – nikakva

Sportski prilog Dubrovačkog donosi razgovor s Lukom Gašparom, 20-godišnjim dobitnikom Nagrade ‘Dražen Petrović’ i svjetskim brončanim u boćanju

Dubrovački je bio i na državnom prvenstvu u veslanju – Neptun nakon srebra i bronce sad cilja na zlato

Uzgajivači iz Neretve pozvali su da se mandarinu ne bere prerano, a supružnici liječnici Varela otvorili su prvu ambulantu u Pločama

Korčula je ugostila festival Pazi, knjiga! A Orebić sam ostvario 65 posto ukupnog pelješkog prometa

Konavoski načelnik Božo Lasić traži ponavljanje spornog natječaja za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, a likovnjaci aktivno sudjeluju u izlječenju male Župke Goge

Rubrika Kultura iscrpno izvještava o izložbi o Covidu i kugi u Lazaretima, te objavljuje razgovor sa Gjinom Šutićem, dubrovačkim biotehnologom koji je istražio djelovanje lijekova na -mikroorganizme

U NOVOM BROJU POSEBNOG PRILOGA MOSKAR pročitajte:

Dubrovačka nutricionistica i kuharica Mirna Sarić priprema radionicu na Good Food Festivalu

Krenulo je snimanje dviju filmskih produkcija, statisti se već hlade pod Lovrjencem

Od slatkog do slanog – jeste li se već upustili u avanturu pripreme zimnice?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE