Turistička zajednica grada Dubrovnika, u organizaciji s dubrovačkim ugostiteljima, organizira tradicionalnu gastro manifestaciju Dubrovački proljetni gourmet dani, koja će se održati od 10. do 23. travnja 2023. u brojnim dubrovačkim restoranima.
S početkom toplijih i vedrih proljetnih dana, chefovi dubrovačkih restorana inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su maštovite i ukusne poslastice i specijalitete za sve posjetitelje. Za vrijeme ove dvotjedne gastro manifestacije moći ćete uživati u jelima osmišljenim i kreiranim za ovogodišnje gurmansko iskustvo kao što su tortica od grdobine, chevice od kozica, gratinirane kamenice i još mnoga druga.
U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje ukupno 21 ugostiteljski objekt, Restoran & Catering Academia, Bistro Bura, Restoran Dundo Maroje, Food Bar Guloso, Restoran Gusta me, Restoran Kazbek, Restoran Kopun, Kavana Lazareti, Taverna Loggia, Cafe Lucijan – The Pucić Palace Hotel, Restoran Mimoza, Restoran Momenti – Hotel President Valamar Collection, Restoran Orsan, Restoran Rozario, Restoran Sesame, Restoran Taj Mahal – Grad, Restoran Taj Mahal – Hotel Lero, Bistro Tavulin, Restoran Umi Teppanyaki – Hotel Rixos Premium Dubrovnik, Restoran Turquoise – Hotel Rixos Premium Dubrovnik, a više informacija o ponudi i promotivnim cijenama menija možete pronaći na https://bit.ly/3zs9Wtu