Nakon što se u ponedjeljak navečer doznalo kako slavni par Victoria i David Beckham boravi s obitelji na Lopudu slaveći 11. rođendan najmlađe kćeri Harper, ali i svoju 23. obljetnicu braka, Beckhamovi već danima uživaju u blagodatima i ljepotama dubrovačkog područje. Međutim, od svega im se očito najviše svidio boravak u restoranu Bowa na Šipanu pa su od pet dana koliko su u Hrvatskoj, već tri puta posjetili tu oazu, piše Jutarnji list.
View this post on Instagram
– Riječ je o cjelodnevnom boravku, jer mi smo destinacijski restoran koji radi od 12 do 18 sati i čija ponuda se temelji na najsvježijim namirnicama i ribi i morskim delicijama tog jutra izlovljenim iz Jadranskog mora, ali i na privatnosti koja omogućuje svim gostima da se uistinu opuste – kazala je za Jutarnji Maja Jozić iz restorana Bowa.
Beckhamovi su imali svoju kabanu i upravo je jedini njihov zahtjev bio onaj za privatnošću. No kako su gotovo iz dana u dan boravili u Bowi, u toj obiteljskoj atmosferi koja vlada tamo sprijateljili su se s osobljem i dali “zeleno svjetlo” za objavu ovih fotografija i videa.
– Victoria je poznata po tome da jede samo grilano povrće i grilanu ribu. A to je upravo ono na čemu se naša ponuda temelji. Bili su oduševljeni koliko su nam namirnice svježe, a posebnih zahtjeva nisu imali, čak ni njihova djeca. Posve je to jedna obična, vrlo opuštena i normalna obitelj, a kako ih ni drugi gosti restorana nisu slikali ili pokušavali kontaktirati, vrlo brzo su se kod nas opustili – nastavlja Jozić.
Tako je David Beckham spremno pozirao s upravo ulovljenom divljom jadranskom tunom, probao i tartar od te tune, a kako čujemo bivši nogometaš izrazio je i želju da se ekipi restorana pridruži slijedeći put u ribolovu. Vlasnik Pero Šare je inače sa timom donio broncu u Hrvatsku ove godine iz Kostarike sa svjetskog prvenstva u lovu na velike ribe.
– Na meniju im je uglavnom bila svježa riba, jastog, mušule i naše poznate malostonske kamenice Ostrea Edulis, koje su drugačije od onih na koje su navikli, poput francuskih, i koje su ih oduševile. Kušali su i kolač od šipanskog rogača, kao i maslinovo ulje, jer Šipan je poznat po tome da ima najviše posađenih maslina po metru četvornom u Europi prema Guinessovoj knjizi rekorda – govore u Bowi koja je inače od 2019. u vlasništvu Pere Šare koji se također upoznao sa slavnim parom i fotografirao.
Više pročitajte ovdje.
FOTO: Instagram, Bowa Dubrovnik