25.8 C
Dubrovnik
Petak, 27 rujna, 2024
NaslovnicaLifestylePRVO NATJECANJE NAKON DVIJE GODINE Plesači Plesnog kluba Step 'n Jazz pobjednici...

PRVO NATJECANJE NAKON DVIJE GODINE Plesači Plesnog kluba Step ‘n Jazz pobjednici gala večeri međunarodnog natjecanja

Prošlog vikenda juniori i seniori Plesnog kluba Step ‘n Jazz sudjelovali su na plesnom natjecanju “International Dance Open” u Splitu.

“U svojim kategorijama, osvojili su 6 prvih mjesta, jedno drugo, jedno treće i jedno četvrto mjesto. Osim sjajnih rezultata u pojedinačnim kategorijama, vratili smo se doma s najvećom nagradom ukupnog natjecanja. Naime, naši seniori su s čak dvije koreografije izabrani da nastupaju u Gala večeri, na kojem se natječu 20 najboljih koreografija cijelog natjecanja. S obzirom na to da je na cijelom natjecanju bilo preko 600 koreografija, već sami ulazak u Galu od 20 najboljih je ogromna čast. Ponosno javljamo, da su naši seniori osvojili prvo mjesto u gali za grupne koreografije i drugo mjesto u gali za sola i dua”, kazala je Linda Valjalo.

“Nakon pauze od dvije godine zbog covida, cilj nam je bio da djeca konačno otputuju na natjecanje i pokažu svoj trud i rad. Vratiti se doma s ovakvom potvrdom je zaista iznad svih naših očekivanja. Htjela bih se zahvaliti našoj djeci što su ustrajali s radom u ovom teškom periodu i svim roditeljima na podršci”, poručila je Valjalo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE