Jučer su u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela dodijeljeni trofeji najboljim chefovima i restoranima te je predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020. Neka od priznanja su stigla su i u Dubrovnik.
Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan broj hrvatskih chefova, vrhunskih profesionalaca i zaljubljenika u gastronomiju, a vrhunac večeri bila je dodjela prestižnih kulinarskih trofeja kojima Gault&Millau Croatia nagrađuje najbolje chefove u čijem je radu prepoznat moto vodiča – „Luksuz je u kvaliteti, ne u cijeni“, pišu 24 sata.
Buffet Kamenice iz Dubrovnika nagrađen je trofejem Najbolji POP 2020, a dubrovački restoran 360 proglašen je najboljim skupa sa restoranima Monte iz Rovinja, Laganini iz Palmižane, te šibenski Pelegrini.
Više o svemu i tko su ostali nagrađeni u Hrvatskoj pročitajte ovdje.