20.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 28 listopada, 2024
NaslovnicaVijestiInfluenceri u Gradu: promocija zimske ponude Dubrovnika

Influenceri u Gradu: promocija zimske ponude Dubrovnika

U organizaciji Hotela Rixos Premium Dubrovnik i u suorganizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, od 25. do 27. listopada u Dubrovniku je boravila grupa od četrdesetak turističkih novinara, agenata i influencera iz regije.

Cilj ovog okupljanja je promocija bogate zimske ponude Dubrovnika, kao i razne kulturne i zabavne događaje koji će obilježiti zimski period u Dubrovniku.

U Dubrovniku su boravili novinari i agenti iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova, a njihov boravak uključivao je razgledavanje povijesnih znamenitosti, predstavljanje lokalne gastronomske ponude te tematske ture kojima se naglašava bogata kulturna baština Dubrovnika.

Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika, Miroslav Drašković, srdačno je pozdravio goste i predstavio program Dubrovačkog zimskog festivala, Dočeka Nove godine te istaknuo Subotnja zimska jutra s besplatnim tematskim turama i nastupom FA Linđa.

Ovim okupljanjem Dubrovnik dodatno promovira svoju zimsku turističku ponudu s ciljem privlačenja posjetitelja iz regije i jačanja pozicije kao cjelogodišnje turističke destinacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE