17.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 24 listopada, 2024
NaslovnicaInfocentarKojoti i Mate Granfarola sutra u Lazaretima

Kojoti i Mate Granfarola sutra u Lazaretima

Legendarni rock band Kojoti i Mate Granfarola u petak 25. listopada sviraju koncert u Art radionici Lazareti s početkom u 21:30 sati. Devedesete godine obilježila je dobra glazba, a jedan od najvažnijih bendova koji su formirali hrvatski, ali i regionalni rokenrol su Kojoti, bend osnovan 1992. godine. Debitantski, eponimni album su snimili i objavili 1995. godine, a do danas su izdali mnoštvo albuma i odsvirali stotine koncerata po klubovima i koncertnim dvoranama u Hrvatskoj i regiji. Svoj posljednji album “Sve je pod kontrolom?” nakon više od 20 godina duge diskografske pauze objavili su u ožujku 2019. godine za Dancing Bear. Album im je donio brojne pozitivne kritike te nominaciju za nagradu Porin u kategoriji za najbolji rock album godine. 

Matu Granfarolu koji će nastupiti prije Kojota ne treba posebno najavljivati – ‘ko ga zna zna, a ‘ko ne zna pitat će se đe se gubio do sad! 

Program u realizaciji Art radionice Lazareti i Audiovizualnog centra Dubrovnik uz tehničku potporu udruge Podroom TUP proveden je uz podršku Ministarstva kulture i medija RH i TZ Grada Dubrovnika. ‘AJMO!’ je pilot projekt, rezultat višemjesečne suradnje i planiranja Ureda za izvoz glazbe Hrvatska s Ministarstvom kulture i medija RH koje i financira natječaj. Cilj projekta je poticanje koncertne aktivnosti u manjim sredinama i podršku domaćim glazbenicima i organizatorima u njihovom radu.Ulaznice su dostupne na portalu ulaznice.hr od ponedjeljka po cijeni od 8 EUR, a cijena na dan koncerta je 10 EUR. Do kraja 2024. godine nastupit će još 14.11. CHUI i Jerko Jurin Quartet, 28.11. Portman, 20.12. Pips, Chips & Videoclips!–

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE