17.8 C
Dubrovnik
Utorak, 22 listopada, 2024
NaslovnicaPolitikaCentar će na predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića

Centar će na predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića

Stranka Centar pružit će potporu Zoranu Milanoviću na predstojećim predsjedničkim izborima. Odluka je donesena većinom glasova članova predsjedništva stranke, na sjednici predsjedništva održanoj u nedjelju. Kako je pojasnio predsjednik stranke Ivica Puljak, u trenutku kada je HDZ sinonim za sve što Centar ne želi u modernoj Hrvatskoj, podržat će Zorana Milanovića kao jedinog kandidata koji u ovom trenutku može odnijeti pobjedu nad bilo kojim HDZ-ovim kandidatom.

„Suprotstavljanje HDZ-u nije samo političko pitanje, već neizbježna potreba, ako želimo ponovno uspostavljanje reda u našoj zemlji. To se odnosi na svaku razinu upravljanja pa tako i  na funkciju koju obnaša predsjednik“, rekao je Puljak, dodajući da je Centar i do sada dosljedno birao Hrvatsku, a ne HDZ.

„Hrvatska ne smije biti talac stranke koja generira kriminal i korupciju. Nemamo baš nikakve šanse postati suvremena i poštena europska država, dokle god oni njom upravljaju, a predsjednički izbori su u ovom trenutku najbolja prilika da se pokaže određena protuteža“, istaknuo je predsjednik Centra.

Puljak je naglasio i da je Zoran Milanović, iako nije savršen kandidat, na predstojećim izborima jedina osoba s dugogodišnjim političkom iskustvom koja može pobijediti kandidata HDZ-a i spriječiti njihovo ovladavanje svim državnim institucijama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE