18.8 C
Dubrovnik
Petak, 18 listopada, 2024
NaslovnicaDupromoTivat - grad u kojemu će se Nova godina dočekati uz Zdravka...

Tivat – grad u kojemu će se Nova godina dočekati uz Zdravka Čolića!

Čim se začuju prosinačka zvona, Tivat polako odijeva svoje zimsko odijelo i počinje da pruža prazničku idilu i svečarski ugođaj.

Na Gradskoj rivi Pine se veselo postavljaju kućice sa bogatom gastronomskom ponudom i nastupima najboljih DJ i lokalnih glazbenih izvođača.

Okićena riva obećava predivna jutra, dane i sjajne večeri i poziva posjetitelje da za stanicu za ulazak u Novu godinu odaberu upravo Tivat.

U svoje kufere spakirajte samo osmjehe i dobro raspoloženje, a Turistička organizacija Tivat će se pobrinuti da se vaše želje ostvare uz najbolji glazbeni program.

Ne kaže se uzalud ,,Ko pjeva zlo ne misli“, zato smo odlučili samo pjevati uz jaka imena zvijezda iz regije, te pjevajući ostaviti staru i uploviti u Novu godinu.

Dođite da se zajedno veselimo uz odabrane note i vatromete emocija na Gradskoj rivi Pine u Tivtu.

Ove godine očekuje vas:

30. prosinac – Saša Kovačević, predgrupa Bend Crveno i Crno

31. prosinac – Zdravko Čolić, predgrupa Akademia bend

01. siječnja – Jelena Rozga, predrupa Toć

Za dobar provod, od 15. prosinca do 15. siječnja pobrinut će se i lokalni bendovi i izvođači grada Tivta, koji će najvjernijim gostima dočarati mediteranske zvuke i mediteranski duh. Cjelokupan ugođaj bit će ušuškan između novogodišnjih kućica koje će imati bogatu ponudu hrane i pića.

Turistička organizacija Tivat uvijek misli i na djecu, te je za mališane ove godine organiziran program koji će trajati 4 dana. Uoči dva Božića (21. prosinca i 5. siječnja) bit će upriličen program za djecu u duhu ovog praznika. Zatim, 29. i 30. prosinca organiziran je Doček dječje Nove godine, kada će uz mnoštvo animacija, zabave, muzike, poklona, dječica uploviti u Novu dječju najradosniju godinu.

Dobrodošli u Tivat, grad koji zna ugoditi!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE