22.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 16 listopada, 2024
NaslovnicaVijestiRaspisan Javni poziv za davanje u zakup blagdanskih kućica na Stradunu, evo...

Raspisan Javni poziv za davanje u zakup blagdanskih kućica na Stradunu, evo koliko će ih biti

Dubrovačka baština d.o.o. raspisala je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“.

Javni poziv je raspisan za blagdanske kućice koje će biti postavljenje na Stradunu, njih deset, na Pilama tri, Gundulićevoj poljani pet, dvije kućice u Uvali Lapad i jedna kućica u Mokošici. Ukupno će biti 21 kućica, a iste će se davati u zakup u vremenu od 30. studenog 2024. do 06. siječnja 2025. godine.

Javni poziv se provodi od 11. listopada 2024. godine, a razmatrat će se ponude koje su pristigle zaključno do 28. listopada 2024. godine, do 10:00 sati.

Ponude se podnose osobno ili preporučenom poštom na adresu: Povjerenstvo Dubrovačkog zimskog festivala“, Pred Dvorom 1, (pisarnica Grada Dubrovnika), 20000 Dubrovnik, s naznakom „ Za javni natječaj – zakup kućice“ – NE OTVARATI.

Povjerenstvo za provedbu postupka će razmatrati samo one ponude koje su bez obzira na način dostave na adresu zaprimljene zaključno do 28. listopada 2024. godine, do 10:00 sati.

Detaljne obavijesti o uvjetima natječaja i mikrolokacijama zainteresirani mogu pronaći na web stranici www.dubrovackabastina.com., te u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., Frana Supila 10, Dubrovnik/Lazareti, putem telefona 020/446-184 ili upitom na e-mail: info@dubrovackabastina.com.

  1. PREDMET NATJEČAJA

Predmet Natječaja je davanje u zakup montažnih drvenih kućica dimenzije 2,8 x 1,8 m (dalje: kućica) na unaprijed određenim lokacijama i to na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, Uvali Lapad i Mokošici u okviru održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“ u razdoblju od 30. studeni 2024. do 6. siječnja 2025. godine kako slijedi:

  • 10 (deset) kućica na Stradunu s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.
  • 3 (tri) kućice na Pilama (Brsalje) s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.
  • 5 (pet) kućica na Gundulićevoj poljani s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 3 (tri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.
  • 2 (dvije) kućice u Uvali Lapad, jedna pored fontane i jedna pored klizališta s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 3 (tri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.
  • 1 (jedna) kućica u Mokošici pored klizališta, s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 3 (tri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

POČETNI IZNOS ZAKUPNINE

Početna cijena zakupa kućice prema određenim lokacijama i  iz točke 1. ovog Natječaja za čitavo vrijeme trajanja zakupa odnosno za vrijeme trajanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“ iznosi kako slijedi:

  • 3.300,00 EUR-a + PDV za kućicu na Stradunu
  • 2.750,00 EUR-a + PDV za kućicu na Gundulićevoj poljani
  • 2.200,00 EUR-a + PDV za kućicu na Pilama (Brsalje)
  • 1.800,00 EUR-a + PDV za kućicu u Uvali Lapad
  • 1.800,00 EUR-a + PDV za kućicu u Mokošici

Cijena ponuđenog iznosa za kućicu predstavlja iznos zakupnine jedne kućice, troškove transporta, montaže i demontaže, troškove odvoza i zbrinjavanja otpada te troškove električne energije.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE