24.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 16 listopada, 2024
NaslovnicaDugastroGOOD FOOD u Hotelu Kompas: tri menija za gurmane koji vole meso,...

GOOD FOOD u Hotelu Kompas: tri menija za gurmane koji vole meso, ribu ili su vegetarijanci

Vrata Restorana Sphere u Hotelu Kompas širom su otvorena za sve gurmane koji uživaju u programima i menijima jedinstvenog dubrovačkog Good food festivala!

Gostima će biti predstavljena tri izvanredna menija, savršeno uravnotežena kako bi zadovoljila sve ukuse i preferencije. Birajte između mesnog, ribljeg i vegetarijanskog menija, svaki je pažljivo osmišljen s naglaskom na izuzetnu kvalitetu.

Tri menija za gurmane

Riblji menu

Idealno za ljubitelje plodova mora i svježe ribe, ovaj meni donosi autentične okuse Jadrana. Svježa riba i plodovi mora, u kombinaciji s kreativnim začinima, pripremljeni su s posebnom pažnjom, naglašavajući lokalne i sezonske sastojke. Uživajte u chevicheu od kozica, filetu brancina i zasladite se tortom od sira s borovnicama.

Mesni menu

Za prave ljubitelje mesa, ovaj meni nudi vrhunske specijalitete. Bogatstvo okusa goveđeg carpaccia, posebnost junećeg filea uz bogati umak i priloge i specifičnost čokoladnog tarta jamče pravi gastronomski doživljaj.

Vegetarijanski menu

Isprobajte inovativni i nutritivno bogati jelovnik, koji spaja svježe povrće, žitarice i biljne proteine u kreativnim kombinacijama. Lagana, a istovremeno bogata okusima, juha od svježeg povrća donosi savršenu harmoniju sezonskih sastojaka. Savršeno pečen, patlidžan je prava poslastica za ljubitelje biljnih jela te osvježavajući veganski ‘’ zebra’’ kolač, za idealan završetak ovog menija.

Rezervirajte svoje mjesto, posjetite restoran Sphere i prepustite se vrhunskoj gastronomskoj avanturi!

Tel: +385 20 299000

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE