24.8 C
Dubrovnik
Subota, 28 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleMali Niko Obradović (6) iz Metkovića treba našu pomoć, prebolio je leukemiju,...

Mali Niko Obradović (6) iz Metkovića treba našu pomoć, prebolio je leukemiju, sad se bori s tumorom

Udruge Norilj i Škrapa Momići pokrenule su humanitarnu akciju za pomoć malenome Niki Obradoviću iz Metkovića koji se bori s teškom bolešću. Njihov apel prenosimo u cijelosti. 

-Obraćamo vam se s apelom za pomoć. Maleni Niko Obradović, dječak od samo 6 godina, suočava se s teškom bolešću koja zahtijeva hitno liječenje. Nakon što je Niko hrabro pobijedio leukemiju, pojavila su se dva tumora na mozgu, te je nužno hitno liječenje u Pragu koje će, prema sadašnjim saznanjima, trajati dva mjeseca. Nikina obitelj ulaže sve napore, no potrebna im je naša podrška.

Pokrećemo humanitarnu akciju kako bismo prikupili sredstva za Nikino liječenje i pozivamo vas da se pridružite i pomognete koliko možete.

Kako možete pomoći?

Donacije: Svaka donacija je važna! Svoje priloge možete uplatiti na račun Udruge Norilj
IBAN: HR8123400091111297022, ili osobno donirati na humanitarnom nogometnom turniru i koncertu uživo, koji će se održati 04.10.2024. u Podrujnici (Metković). Na događaju će biti postavljena kutija za donacije, gdje možete osobno pomoći.

Podijelite poruku: Molimo vas da podijelite ovu objavu sa svojom obitelji, prijateljima i kolegama. Što više ljudi sazna za našu akciju, to će Niko brže dobiti šansu za prijeko potrebno liječenje.

Zajedno možemo učiniti čudo i pružiti Niki priliku za novi početak, poručuju organizatori humanitarne akcije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE