23.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 25 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiŽupan u Metkoviću potpisao ugovore o financiranju komunalnih projekata jedinica lokalne samouprave

Župan u Metkoviću potpisao ugovore o financiranju komunalnih projekata jedinica lokalne samouprave

Kao i svake godine, Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu projekata za finaciranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture i programa ujednačavanja standarda vodoopskrbe iz Proračuna Dubrovačko-neretvanske županije za 2024. godinu.

Nakon pregleda i ocjena prijavljenih projekata odlučeno je da će se sufinancirati projekti Općine Zažablje – Uređenje mrtvačnice Bijeli vir, Općine Pojezerje – Ogradni zid na groblju kod župne crkve Sv. Nikole u naselju Otrić Seoci, Grad Metković – Nabava materijala i nasipanje poljskih puteva na području Grada Metkovića, Općine Kula Norinska – Rekonstrukcija nerazvrstane ceste Matijevići – Momići i Općine Lastovo – Asfaltiranje ulice Sv. Kuzme i Damjana.

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je danas ugovore o financiranju s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom i načelnicima neretvanskih općina.

‘Iako nam se ovi projekti čine iznosom mali, riječ je o investicijama jako važnima za naše sugrađane. Čestitam našim jedinicama lokalne samouprave na dobrom radu koji mi, i na ovaj način, podupiremo ‘, poručio je župan.

Potpisivanju su nazočili i pročelnici Silvio Markota i Žaklina Marević te ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE