22.8 C
Dubrovnik
Utorak, 24 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiPolicija pronašla muškarca koji je teže ozlijedio stranog državljanina u noćnom klubu...

Policija pronašla muškarca koji je teže ozlijedio stranog državljanina u noćnom klubu u Dubrovniku

Radi se o sukobu koji se dogodio u noći sa 20./21. rujna u jednom noćnom klubu u Dubrovniku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 24-godišnji hrvatski državljanin sumnjiči se za kazneno djelo iz čl. 118. st. 2. Kaznenog zakona „Teška tjelesna ozljeda“ u svezi čl. 87. st. 21. „Zločin iz mržnje“

Policijska postaja Dubrovnik je tijekom ranih jutarnjih sati u subotu, 21. rujna, zaprimila dojavu dubrovačke bolnice o prijemu stranog državljanina kojem je nanesena teža tjelesna ozljeda.

Odmah nakon zaprimljene dojave, policija je započela kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je ozlijeđeni muškarac državljanin Nizozemske u dobi od 33-godine kojem je, prethodno te večeri, u jednom noćnom klubu u Dubrovniku, ozljedu nanio njemu nepoznati muškarac.

Utvrđeno je da je počinitelj navedenog kaznenog djela 24-godišnjak koji je oštećenog udario jedan put u predjelu glave, nanijevši mu težu tjelesnu ozljedu u vidu prijeloma vilične kosti. Prema utvrđenom, povod sukoba je spolna orijentacija oštećenog.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom, osumnjičeni će u ranim jutarnjim satima sutra, 25. rujna, uz kaznenu prijavu, biti predat policijskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE