21.8 C
Dubrovnik
Petak, 20 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiUmijeće izrade konavoskog veza prezentirano u Londonu

Umijeće izrade konavoskog veza prezentirano u Londonu

Na poslovnoj radionici “Connecting Travel Marketplace”, održanoj u Londonu od 15. do 17. rujna 2024. godine, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je svoje turističke potencijale brojnim poslovnim partnerima, izvijestili su iz Turističe zajednice DNŽ.

Tijekom unaprijed dogovorenih B2B sastanaka, svaki agent imao je priliku u 30 minuta detaljno razgovarati s našim predstavnicima o mogućnostima suradnje.

“Uz službene sastanke, organizirali smo i jedinstveno iskustvo za sve sudionike – prezentaciju tradicionalnog konavoskog veza uživo. Dvije Konavoke, odjevene u autentične nošnje, prenijele su dio kulturne baštine i umijeća izrade ovog prepoznatljivog rukotvorstva. Uz to, sudionicima su podijeljeni prigodni pokloni kao znak zahvale.

Posebnu pozornost privukli su i promotivni filmovi KUD-a Stjepan Radić iz Pridvorja i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, koji su dodatno dočarali autentične ljepote i kulturno bogatstvo naše županije.

Ovom prezentacijom konavoskog veza željeli smo naglasiti kako Dubrovačko-neretvanska županija ne nudi samo prirodne ljepote i bogatu povijest, već i autentičnu kulturnu baštinu koja je neizostavan dio našeg identiteta”, poručili su iz Turističke zajednice DNŽ.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE