19.8 C
Dubrovnik
Petak, 20 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiZlatni vaterpolisti na primanju kod župana

Zlatni vaterpolisti na primanju kod župana

Župan Nikola Dobroslavić, sa zamjenikom Joškom Cebalom i pročelnicom Jelenom Dadić Račić, primio je danas u palači Ranjina vaterpoliste VK Jug koji su, s hrvatskom reprezentacijom osvojili zlatnu medalju na nedavno održanom Europskom prvenstvu.

Zlatni vaterpolisti su Mauro Prkoča, Ante Jerković, Maro Šušić, Ivuša Burđelez i Vlaho Pavlić, dok je pomoćni trener bio Igor Računica, također iz Dubrovnika.

Župan Nikola Dobroslavić čestitao je uspješnim mladim igračima te im poželio i daljnje uspjehe.

‘I vi ste dokaz kako je ova naša županija pravi rasadnik sportskih talenata. Zaista smo iznimno ponosni na sve vaše uspjehe kojih će, uvjeren sam, u budućnosti biti još puno. Hvala vam na vašem trudu i upornosti i na činjenici da svojim uspjesima pronosite ime našeg Grada, Županije i Republike Hrvatske po cijelom svijetu’, rekao je župan.

Na Europskom U-19 prvenstvu Hrvatska reprezentacija je u finalu bila bolja od Crne Gore rezultatom 10:8 nakon izvođenja peteraca.

Vlaho Pavlić je bio daleko najbolji strijelac reprezentacije Hrvatske sa 22 postignuta gola, a ujedno je i najbolji strijelac Europskog prvenstva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE