18.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 19 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiGradonačelnik uputio sućut obitelji preminulog dubrovačkog branitelja Ivice Devčića

Gradonačelnik uputio sućut obitelji preminulog dubrovačkog branitelja Ivice Devčića

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je poruku sućuti obitelji preminulog dubrovačkog branitelja i hrvatskog ratnog vojnog invalida Domovinskog rata Ivice Devčića koju prenosimo u cjelosti.

Poštovana obitelji Devčić,

u ime Grada Dubrovnika i u svoje osobno ime, primite iskrene izraze sućuti povodom nenadoknadivog gubitka vašeg voljenog Ivice.

Ivica je u mladosti platio visoku cijenu slobode koju danas živimo. Njegova žrtva i nepokolebljiva hrabrost iskazana na prvoj crti bojišnice služe nam kao vječni podsjetnik na cijenu slobode i mira.

Svi koji su poznavali Ivicu pamte ga kao velikog domoljuba, istinskog heroja Domovinskog rata, čovjeka koji je iznad svega volio svoj Dubrovnik i svoju obitelj. Njegova neizmjerna ljubav prema Domovini, kao i njegovo dostojanstvo unatoč svim životnim iskušenjima, nadahnuće su svima nama.

Naša je dužnost, kao građana Dubrovnika i Republike Hrvatske, čuvati sjećanje na Ivicu i sve naše branitelje, heroje koji su svojim životima i zdravljem branili slobodu i čast našega Grada i Domovine.

U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su s vama.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Grada Dubrovnika 

Mato Franković

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE