18.8 C
Dubrovnik
Petak, 20 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiPISMO ČITATELJICE: Rampa na kolodvoru, stvara gužve u prometu. Sve se radi...

PISMO ČITATELJICE: Rampa na kolodvoru, stvara gužve u prometu. Sve se radi u interesu pojedinih “grupica”.

Čitateljica, podatci poznati redakciji, poslala nam je fotografije i pismo vezano uz rampu, koja je nedavno postavljena na dubrovačkom autobusnom kolodvoru i to u neposrednoj blizini druge rampe, preko koje se ulazi na parking Konzuma, ona tvrdi kako se čekanje na otvaranje jedne ili druge rampe već odrazilo u prometu te da se stvaraju kolone sve do kružnog toka.

-Danas, kad sam se vraćala iz Konzuma, snimila sam ove fotografije da se vidi kakav će nered nastati, kad se rampa za kolodvor zatvori za nas građane. Već sad stvara gužve i usporava promet. Na fotografijama se vidi kolona do kružnog toka. Mislim da ovo nije trebalo, i da se treba pothitno maknuti jer stvara nered. Ispred Konzuma je uzak prolaz i kolni i onaj za pješake, koji s bursama i torbama idu sa ili prema kolodvoru. A što će tek biti kad kad Uber i svi ovi, koji nemaju dozvole za prolaz, počnu iskrcavat ispred rampe ili na autobusnim stanicama?
Ovi u Lučkoj upravi izgleda uopće nisu razmišljali o tome. Važno im je da su postavili rampe i probno pustili pa čekaju reakciju ljudi. Zanima me i kako je onih 10 taksista, koji su uvijek na kolodvoru, dobilo dozvolu za prolaz, a javnog natječaja nije bilo? Ne mislim na one koji su i dosad imali dozvolu za prolazak u luku do kruzera. Sva taksi stajališta u gradu su okupirana udrugama i grupicama. Gdje su uvjeti po kojima se dobiva dozvola za ulaz na autobusni kolodvor? Je li to veza s onima koji sjede u upravi Luke Dubrovnik i Lučke uprave?, piše naša čitateljica.

S obzirom da mi ne znamo odgovoriti na ova njezina pitanja, upit smo proslijedili Luci Dubrovnik i Lučkoj upravi Dubrovnik, a čim dobijemo odgovore, objavit ćemo ih.

3 KOMENTARI

  1. I na Pilama je odvojen prostor rampama,vecinu dana zjapi prazan kao da se zeli iscenirati sto veca guzva.Samo da bi se pogodovalo odredjenima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE