20.8 C
Dubrovnik
Subota, 21 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleDubrovnik postaje sve omiljenije odredište "facama" iz sporta

Dubrovnik postaje sve omiljenije odredište “facama” iz sporta

Dubrovačka plaža Copacabana postala je ovih dana pravi sportski hotspot, ugostivši dva istaknuta imena iz svijeta sporta – Alistaira Overeema i Nigela De Jonga.

Poznati MMA borac Alistair Overeem, jedan od najprepoznatljivijih boraca u svijetu mješovitih borilačkih vještina, odmarao je sa svojom obitelji i uživao u svim čarima Mediterana. Overeem, poznat po nadimku “The Demolition Man”, tijekom svoje karijere osvojio je brojne titule, uključujući K-1 World Grand Prix i Strikeforce Heavyweight Championship. Njegov dolazak na plažu Copacabana nije prošao nezapaženo, a brojni obožavatelji iskoristili su priliku za fotografiranje i autograme. Osim što je poznat po svojim impresivnim borilačkim vještinama i fizičkoj snazi, Overeem je također poznat po svom prijateljskom i pristupačnom stavu prema fanovima.

Također, proteklih dana plažu je više dana zaredom posjetio i uživao poznati nogometaš Nigel De Jong. De Jong, bivši nizozemski reprezentativac i vezni igrač, proslavio se svojim nastupima za klubove kao što su Ajax, Hamburger SV, Manchester City, Milan i LA Galaxy. Poznat po svojoj agresivnoj igri i neumoljivom stilu, De Jong je bio ključni igrač u nizozemskoj reprezentaciji koja je 2010. godine stigla do finala Svjetskog prvenstva. Njegov boravak na plaži Copacabana izazvao je veliku pažnju, a De Jong je s osmijehom uživao u opuštanju i gastronomskih ponudi na plaži.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE