19.8 C
Dubrovnik
Petak, 20 rujna, 2024
NaslovnicaInfocentarRaspored aktivnosti u CDMOD idućeg tjedna

Raspored aktivnosti u CDMOD idućeg tjedna

Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik najavljuje edukativne aktivnosti, kreativne radionice i igraonice te interaktivna predavanja u novom tjednu kolovoza!Svi programi su besplatni uz ogranični broj mjesta te prethodnu prijavu na cdmo.dubrovnik@gmail.com ili kontaktom na društvenim mrežama. Projekt CDMOD 2024. programski je ostvaren uz potporu Grada Dubrovnika.

Utorak, 6. kolovoza u 19 sati, održat će se radionica”Mali Dizajneri” namijenjena djeci od 6 do 10 godina.  Mjesto održavanja je u prostorima CDMOD Luka Gruž (poviše kolodvora) pod vodstvom Nore Mojaš i Made Milićević iz Linear Studija i udruge AVCD. Edukativni sat će polaznicima  kroz praktične aktivnosti omogućiti upoznavanje s osnovama grafičkog dizajna. Ova radionica potiče razvoj dizajnerskog razmišljanja i osjećaja za vizualnu estetiku!


Srijeda, 7. kolovoza u 18h na rasporedu je interaktivno predavanje / radionica za roditelje s temom “Je li moje dijete ‘zločesto’ ili je nešto drugo u pitanju? (Samoregulacija)” koju vodi senzorno integracijska pedagoginja Barbara Gjurović u ime Entrate i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Broj polaznika je ograničen na 15 osoba, a lokacija održavanja je u kompleksu TUP-a (poviše Love Bara). 

Četvrtak, 8. kolovoza od 9h do 11h se održava radionica “Male inženjerke” pod vodstvom mentora Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije. Ovaj program je također dijelom trećeg Ljetnog robotičkog kampa za cure u kojemu sudjeluju učenice od 4. do 8. razreda osnovne škole. Prijave za ovu radionicu su moguće na službenom linku kampa.


Petak, 9. kolovoza je ispunjen mnoštvom aktivnosti koje su ujedno uvertira te pretprogram Međunarodnog dana mladih 2024. koji se službeno slavi 12. kolovoza! U jutarnjem terminu od 9h do 11h u CDMOD Luka Gruž održava se radionica “WeDo 2.0 robotika” (za učenice od 4. do 8. razreda) u organizaciji ZTK u sklopu Ljetnog robotičkog kampa za cure. 

Aster Dubrovnik u popodnevnim satima od 19h organiziraju radionicu”Papirnati zeko”, a kreativne ruke će izrađivati lutkice uz pričanje priča, a najmanja preporučena dob je za djecu od 3 godine na više uz sudjeovanje roditelja. Lokacija održavanja je u kompleksu TUP-a (poviše Love Bara).

Kraj radnog tjedna od 19h do ponoći na lokaciji CDMOD Luka Gruž uveselit će udruga za razvoj civilnog društva Bonsai uz “Večer društvenih igara”! Prilika je to da svi zainteresirani zaigraju klasične naslove, ali ujedno i neke od igara s kojima se možda prvi put susreću!
Prijavite se na buduće radionice porukom na cdmo.dubrovnik@gmail.com, a ujedno pratite CDMOD na društvenim mrežama na: facebook.com/cdmo.dubrovnikinstagram.com/cdmo.dubrovnik & tiktok.com/@cdmo.dubrovni

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE