18.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 19 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleMISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO: Ivica Kostelić s djecom očistio jednu mljetsku uvalu

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO: Ivica Kostelić s djecom očistio jednu mljetsku uvalu

ivica Kostelić s obitelji ljetuje na Mljetu, kao i svake godine, ali njegovi godišnji odmori prepuni su aktivnosti. Tako je, među ostalim, organizirao i vodio trening kamp za djecu U9-U7 u trajanju od 10 dana, ali i sa vlastitom djecom očistio jednu mljetsku uvalu od nakupljenog smeća uz poruku: Misli globalno, djeloj lokalno.

-Proveli smo 10 intenzivnih dana ispunjenih nogometnim treninzima i aktivnostima na otvorenom u okviru filozofije treninga mog oca (“Kondicijska priprema je alat za stvaranje pobjedničkog mentaliteta”). Ovo je bila prilika da “uskrsnem” neke od metoda koje smo koristili u vlastitim treninzima iz djetinjstva i specifičan pogled na razvoj mladih sportaša.

Želio bih se zahvaliti i čestitati svojim vrijednim dečkima na dobro obavljenom poslu, ali i uspomenama koje smo stvorili. Hvala roditeljima na povjerenju i treneru Josipu Koziću na suradnji. Veselim se ponovnom radu s djecom, napisao je Ivica na svom FB profilu, prije nekoliko dana, a potom se pohvalio fotografijama čišćenja jedne mljatske uvale, koju je očistio s valstitom djecom.

Foto: FB Ivica Kostelic

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE