18.8 C
Dubrovnik
Petak, 20 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleIGOROV DNEVNIK Ni sam sebi ne vjerujem da sam večerao "u zraku"...

IGOROV DNEVNIK Ni sam sebi ne vjerujem da sam večerao “u zraku” i uživao, a imam i jednu dobru vijest

Bili smo na 50 metara visine i uživali na vrhunskoj večeri Dinner in the sky chefa Martina koji je zadužen da osim u pogledu na zalazak sunca, Elafite, grebene i most dr. Franja Tuđmana i naša nepca dožive nešto novo i lijepo … Izbor je između mesnog, ribljeg i vegetarijanskog menija, svaka opcija uključuje tri slijeda i svi koji su sinoć doživjeli dinner in the sky bili su i više nego zadovoljni.

Osim početne nervoze zbog visine, koju smo nakon šampanjca dobrodošlice i možda još koje čašice vina brzo prebrodili, zabava je mogla početi. Samo ne gledajte prema dolje, što nije teško jer su pogledi na sve strane savršeni.

Hrana je bila odlična, izbor glazba također, na momente se “plesalo” koliko su nam zakoni fizike to dopuštali. Ljudi koji su nas služili i profesionalni i simpatični, raspoloženi za šalu i fotografiranje za koje smo ih stalno žicali. Naš konobar/kuhar Robert definitivno je dodatno začinio ovaj doživljaj. Nakon par pića ja sam ga počeo zvat Robi, nije mu smetalo.

Kao netko tko nije oduševljen visinama, moram reć’ da sam se osjećao sigurno i opušteno. Okupili smo se ispred hotela Lacroma, obavili sve što treba za uživanje na nebu, a na najčešće postavljeno pitanje – što ako moram u wc? odgovor je lak, sve obaviš prije, a ura vremena na nebu brzo prođe, i nitko nije imao neočekivanih i neugodnih situacija. A siguran sam da ih je i bilo, organizatori bi i to riješili.
Kolega Fabian je imao rođendan, pa je pala i pjesma i čestitka. Osim visina, ni jabuke mi nisu pretjerano drage, ali nisam ostavio ni mrvu štrudela s jabukama i nekom top kremom od vanilije koju sam i danas poželio. Tako da pišem dvije pobjede jučer, Igor- Visina plus jabuke 2:0.

Dinner in the Sky već deset godina osvaja nebo iznad 80 zemalja uključujući Pariz, Las Vegas, Sydney, Kuala Lumpur, Dubai, Bogotu i dr, a od 1. kolovoza 2024. osvaja i nebo iznad Dubrovnika.

I sad najvažnije: za sve građane Grada Dubrovnika omogućeno je 30% popusta koji će vrijediti za sve rezervacije putem web stranice sljedećih 7 dana (do 8.8. u ponoć). Sve što je potrebno napraviti je ukucati kod “DUBROVNIK” prilikom bookinga na web stranici.

Kako bi influenceri rekli, tople preporuke za ovaj baš posebni gastronomsko-adrenalinski doživljaj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE