Prvog dana kolovoza Dubrovnik dobiva novu atrakciju – Dinner in the Sky – otvara se prvi i jedini restoran u Hrvatskoj koji nudi jedinstveno gastronomsko iskustvo na visini od 50 metara iznad tla, a smješten je na Babinom kuku.
Koncept se temelji se na kulinarskom iskustvu na platformi koja se podiže u zrak i polako rotira tijekom jednosatnog obroka, omogućujući gostima uživanje u panorami grada, Elafitskih otoka, Jadranskog mora, Mosta dr. Franje Tuđmana i okolice.
U ponudi su tri različita jelovnika: riblji, mesni i vegetarijanski. Svaka opcija uključuje tri slijeda, a gosti mogu birati između tri različita termina u danu, s početkom u 17:00, 19:00 i 21:00 sat. Cijena ovog jedinstvenog doživljaja je 220 eura, može se saznati na njihovoj stranici.
Sigurnost naših gostiju naš je prioritet – kažu organizatori. Platforma je dizajnirana prema njemačkoj normi DIN 4112 i proizvedena u Belgiji pod nadzorom TÜV-a. Pažljivo se obraća pozornost na svaki detalj kako bi se osigurala maksimalna sigurnost.
Dinner in the Sky već deset godina osvaja nebo iznad 80 zemalja uključujući Pariz, Las Vegas, Sydney, Kuala Lumpur, Dubai, Bogotu i dr, a od 1. kolovoza 2024. osvojit će i nebo iznad Dubrovnika!