20.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 29 rujna, 2024
NaslovnicaSportDubrovčanin Vicko Ševelj potpisao je ugovor za škotskog prvoligaša Dundee United

Dubrovčanin Vicko Ševelj potpisao je ugovor za škotskog prvoligaša Dundee United

Dubrovčanin Vicko Ševelj potpisao je ugovor za Dundee United, škotski prvoligaški nogometni klub.

Bivši U/21 reprezentativac Hrvatske potpisao je dvogodišnji ugovor sa škotskim klubom, a nakon što je prošlu sezonu igrao u slovenskom NK Radomlju.

Ševelj (23) je došao kroz redove splitskog Hajduka prije prelaska u FK Sarajevo, zatim u Radomlje, gdje je zaključio prošlu sezonu sa sedam uzastopnih nastupa bez poraza.

Šef Uniteda Jim Goodwin inzistira na tome da je Ševelj više od običnog obrambenog igrača.

Rekao je: “Nakon što sam prije nekoliko mjeseci istaknuo Vickov talent, oduševljen sam što ga napokon imam na raspolaganju. On je moderni branič – snažan u dvobojima i vješt u iskoraku s leđa. Iako je pretežno središnji branič, njegova široka raspodjela atributa omogućuje mu da se koristi na raznim pozicijama, dodatno naglašavajući njegovu vrijednost za igračku skupinu. Vickov dolazak također predstavlja naš prvi pohod na rastuće istočnoeuropsko tržište, koje rado nastavljamo istraživati ​​za više igrača na elitnoj razini ovog ljeta i kasnije.”

Ševelj je oduševljen što je postao igrač Dundee Uniteda.

“Znao sam za United prije nego što sam stigao, ali otkad sam otišao u Dundee, bio sam ugodno iznenađen veličinom i statusom kluba – redovito igra na najvišoj razini europskog nogometa, pobijedili su Barcelonu i osvojili škotski Premiership. Strast navijača također je nevjerojatna, a gledao sam mnogo videa na kojima pokazuju svoju podršku momčadi – jedva čekam da to osobno iskusim.”

IZVOR i FOTO: Dundee United FC

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE