20.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 19 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiSJEDNICA KONAVOSKOG OPĆINSKOG VIJEĆA Usvojena izvješća o radu tvrtki i ustanova,...

SJEDNICA KONAVOSKOG OPĆINSKOG VIJEĆA Usvojena izvješća o radu tvrtki i ustanova, dodijeljene koncesije na pomorskom dobru

U Cavtatu je u ponedjeljak održana 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Konavle na kojoj je među ostalim usvojena Odluka o odabiru najpovoljnijih ponuditelja za dodjelu dozvola za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru u Općini Konavle 2024. – 2028.g., izvješća o radu tvrtki i ustanova u vlasništvu Općine kao i izvještaj o izvršenju proračuna za 2023. godinu.

Općina je prošlu godinu završila s 3,16 milijuna eura viška u proračunu, a najveći dio tog iznosa odnosi se na prodaju dijela zemljišta u Poslovnoj zoni Čilipi te realizacije kredita za rekonstrukciju javne rasvjete.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić istaknuo je kako je izrazito zadovoljan jer se iz dana u dan radi vrhunski posao, a sve tvtke i ustanove završile su godinu uspješno.

”Mi smo zajednica od 8 tisuća ljudi, a radi se vrhunski posao, od Čistoće, Vodovoda, Vatrogasaca, Vrtića i Doma pa nadalje. Zadali smo sebi standarde kojih se teško držati, ali se svi skupa trudimo iz dana u dan i zahvalan sam svim zaposlenicima i čelnim ljudima općinskih tvrtki i ustanova. Sigurno smo u Hrvatskoj među boljim općinama”, rekao je načelnik Lasić.

Sve točke dnevnog reda možete pogledati OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE