18.8 C
Dubrovnik
Petak, 20 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleFINALE SURVIVORA Na prvom poligonu Luka bolji od Mihaela, ali još ništa...

FINALE SURVIVORA Na prvom poligonu Luka bolji od Mihaela, ali još ništa nije izgubljeno

Nakon uzbudljivog prvog – od ukupno tri – izazova u finalu ‘Survivora’, emocije su bile na vrhuncu, navodi Nova TV.

Natjecatelji su se suočili s izazovnim poligonom koji je zahtijevao brzinu, spretnost i izdržljivost. U prvoj igri, finalisti su trčali preko dugačkog poligona, preskakali prepreke i penjali se, a tijekom puta morali su skinuti zastavicu i uz pomoć držača prenijeti dvije lopte do ciljne točke, gdje su morali ubaciti lopte u rupe na stolu. Pobjedu u prvom izazovu osvojio je onaj tko je prvi skupio pet bodova.

U prvom srazu plavaca, Mihaele i Luke, prvi je bod osvojio Luka. Vodio je od početka do kraja te je pobijedio Mihaelu rezultatom 5:4.

„Nisam svjesna što se događa. Stalno vučem paralelu s prošlom sezonom, što mi se dogodilo prvi dan i kako sam pošla doma, a sad sam ostala do zadnjeg dana“, rekla je Mihaela.

No ništa još nije gotovo jer borba se nastavlja na još dva poligona, a napetost i uzbuđenje rastu kako se približavamo kraju velikog finala.

Pratite sljedeću epizodu Survivora, u kojoj nas očekuju još veći izazovi i još uzbudljivije natjecanje ova dva para, nakon kojeg ćemo saznati imena dvoje natjecatelja koji će se okruniti titulama pobjednika 3. sezone Survivora!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE