20.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 19 rujna, 2024
NaslovnicaLifestyleDRUŽENJE NA NAJLJEPŠOJ TARACI U GRADU Suradnja dviju Dubrovkinja urodila novom kolekcijom...

DRUŽENJE NA NAJLJEPŠOJ TARACI U GRADU Suradnja dviju Dubrovkinja urodila novom kolekcijom art suvenira

Na jednoj od ljepših, a možda i najljepšoj taraci u Gradu s koje se pruža pogled na more, Tvrđavu sv. Ivana i porat sinoć je održano neformalno i ugodno druženje prijatelja i mladih kreativaca iz cijele Hrvatske, koje je okupio jedan poseban razlog – početak suradnje dviju Dubrovkinja, Mie Milovčić, osnivačice i kreativne direktorice projekta Dubrovnik Social Club i slikarice Dubravke Tullio, svestrane umjetnice koja radi i kao pedagog u dubrovačkom Prirodoznanstvenom muzeju.

Na taraci naše poznate keramičarke Lucije Perojević predstavljena je nova kolekcija brenda Dubrovnik Social Club u kojoj su se našle majice kratkih rukava i platnenih torba s dubrovačkim motivima koje potpisuje Dubravka Tullio svojim razigranim i jarkim bojama koje podsjećaju na ljeto.

Dubrovnik Social Club je, prema riječima Mie Milovčić, zasnovan na trima principima: modi – u ovom slučaju klasičnim modnim komadima kao što su majice i torbe; kulturi, budući DSC želi biti platforma kroz koju mladi umjetnici iz različitih medija imaju priliku pokazati svoj talent i zajednici – jer, oni koji daju vrijednost brendu su uvijek ljudi, pa je prvi cilj uvijek proizvod i vratiti natrag ljudima, zajednici koja nas okružuje.

Dubrovnik Social Club, inače, kao svoj motiv koristi grb koji se decentno provlači kroz kolekciju pamučnih majica i platnenih torbu na jednostavan, minimalistički i moderan način, a u ovoj novoj kolekciji napravljenoj u suradnji s Dubravkom Tullio “obojan” je njenim prepoznatljivim stilom i koloristikom za što inspiraciju pronalazi u moru, Mediteranu i gradu u kojemu živi. Dubravkin stil karakterizira razigran izraz, energija i vitalnost kroz boje i zanimljive oblike u koje smješta ljepotu svog rodnog grada.

Sinoć je predstavljen tek dio nove ljetne kolekcije Dubravka Tullio x DSC, pa nakon ovoga što se moglo vidjeti, s radošću se može očekivati nastavak suradnje koja ima dobar temelj za sretnu i uspješnu budućnost.

Dio atmosfere sa sinoćnjeg predstavljanja donosimo u galeriji.

FOTO: Ana Kutija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE