21.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 23 listopada, 2024
NaslovnicaVijestiDr. Pero Kolić, specijalist za fizikalnu medicinu radit će dva puta mjesečno...

Dr. Pero Kolić, specijalist za fizikalnu medicinu radit će dva puta mjesečno u župskoj ambulanti

Dr. Pero Kolić , specijalist za fizikalnu medicinu od petka 8. ožujka počinje raditi u prostorima Zdravstvene stanice Srebreno na 1. katu i to dva puta mjesečno (svaki drugi petak) u vremenu od 9 do 12 sati.

-S obzirom na sve duže liste čekanja za specijalističke preglede u našem zdravstvu, na inicijativu Općine Župa dubrovačka, doktor Pero Kolić predložio je svoj angažman kao specijalist za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju.

Dr. Kolić ima ukupno 41 godinu radnog staža od čega je 15 godina iskustva na ortopediji i traumatologiji, a nakon osnivanja Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju bio je njen voditelj sve do mirovine.

Suradnja se realizirala putem Ugovora između Općine Župa dubrovačka i Doma zdravlja na godišnjoj razini kao i Ugovorom Doma zdravlja i doktora Kolića osobno. Općina Župa dubrovačka snosi sve materijalne troškove, a Dom zdravlja snosi  troškove opremanja prostora i režija.

Uz ovakav angažman s pojedinačnim pacijentima, doktor Kolić će volonterski pomagati i sportskim klubovima na području Župe dubrovačke s obzirom na to da je i sportski liječnik, javljaju iz Općine Župa dubrovačka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE