21.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 23 listopada, 2024
NaslovnicaLifestyleDavor Novevski pokrenuo crowdfunding kampanju za objavu "Vrtoglavice", romana o njegovom životu...

Davor Novevski pokrenuo crowdfunding kampanju za objavu “Vrtoglavice”, romana o njegovom životu prije i poslije nesreće

Davor Novevski pokrenuo je crowdfunding kampanju putem koje se nada prikupiti 2 tisuće eura, koliko mu je potrebno za objavu svog drugog romana “Vrtoglavica”. Dodajmo i da je Novevski prethodno objavio zbirku pripovijetki “Ravno do dna” i roman “Teorija sjene.

“U idućih mjesec dana planiram prikupiti iznos od dvije tisuće eura što će mi biti dovoljno za pokriti sve troškove vezane uz izdavanje i promociju jedne knjige. Premašim li kojim slučajem zadani iznos, ostatak ću uložiti u engleski prijevod ili tiskanje dodatnih primjeraka”, naveo je Novevski, a potom je pojasnio o čemu priča roman “Vrtoglavica”

“Roman naslova Vrtoglavica priča je o meni. Autentična, iskrena, bez uljepšavanja. U ovoj knjizi po prvi puta iznosim neke stvari koje si ni sam nisam uspio priznati dok ih nisam stavio na papir. U njoj oslikavam svoj život prije nesreće, za vrijeme oporavka i nakon pokušavajući dekonstruirati mozaik događaja koji su me oblikovali u čovjeka kakav sam danas. Protom sam se nastojao kloniti patetike i klišeja dopuštajući čitatelju da sam izvuče svoje zaključke i lekcije, ako ih ima”, poručio je Novevski koji je i objavio video.

Ako želite pomoći Davoru Novevskom s objavom romana Vrtoglavica, a ujedno i pročitati isječak iz navedenog romana, to možete učiniti ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE