21.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 22 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiGlumac Zdeslav Čotić odlazi iz dubrovačkog kazališta

Glumac Zdeslav Čotić odlazi iz dubrovačkog kazališta

Glumac Zdeslav Čotić na društvenim mrežama oprostio se s Kazalištem Marina Držića i Dubrovnikom. Nakon nepunih 15 godina karijeru će nastaviti u Splitu.

– Dubrovnik i njegovi ljudi postali su moj dom, a ovo kazalište, pozornica na kojoj sam imao priliku sanjati, stvarati i rasti.

Duboko sam zahvalan na svakoj prilici koju sam dobio – svim ravnateljima s kojima sam surađivao, svakom članu tehničkog osoblja, i naravno, mojim dragim kolegama na sceni. Hvala vam što ste mi dali prostor da budem ono što jesam i da se razvijem u umjetnika kakav sam danas.

Život me vodi dalje, prema mom rodnom Splitu, gdje sam s ponosom prihvatio novu priliku u HNK Split. No, Dubrovnik i Kazalište Marina Držića uvijek će biti posebno mjesto u mom srcu, zapisano velikim slovima. Ovo kazalište ostat će zauvijek moje kazalište.

Svim kolegicama i kolegama u Dubrovniku želim puno sreće, divnih predstava, i da nikad ne zaboravite čuvati jedni druge. Nastavite se igrati i držati u sebi to dijete uvijek spremno na igru – jer to nas, umjetnike, čini posebnima.

Hvala vam još jednom na svemu, i do novih susreta!
Vaš Čota – napisao je Čotić.

FOTO: facebook

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

NJORGANJE