POLITIKA
11.04.2017 u 10:51

Riki Rossetti i Ivana Šepak - Raguževi su kandidati za zamjenike gradonačelnika

Željko Raguž, kandidat za gradonačelnika Dubrovačke stranke (DUSTRA) danas je predstavio svoje zamjenike s kojima će se na predstojećim izborima u svibnju boriti za osvajanje vlasti u Dubrovniku. To su Riki Rossetti i Ivana Šepak. "Spoj mladosti i iskustva je nužan da bi se stvarala uspješna politička karijera", kazao je Raguž predstavljajući svoje kandidate.

 


komentara  11

Ivana Šepak rođena je u Zagrebu, živjela je u Ivanić-Gradu, a na studije je stigla u Dubrovnik, gdje je završila Američki koledž. Trinaest godina živi u Dubrovniku, a vlasnica je vlastitog obrta za vođenje turista. Govori ruski i engleski jezik. Na predstavljanju je kazala kako je u Dubrovnik zaljubljena.

"Prošla vlast dobro je radila svoj posao, a ako govorimo o ljubavi i vezi Dubrovnika s Zagrebom ja sam najbolja osoba koja razumije tu vezu i tu može pomoći", izjavila je Šepak, koja će biti zadužena za kulturu.

Za komunalne probleme u Gradu, ukoliko Željko Raguž bude gradonačelnik, bit će zadužen Riki Rossetti, savjetnik bivšeg gradonačelnika. On je u svom predstavljanju ishvalio Andra Vlahušića, dodavši kako sad, kad se on ne može kandidirati, DUSTRA ipak ima najboljeg od ponuđenih kandidata. 

Rossetti je istaknuo kako grad mora ulagati u sportsku infeastrukturu.

"DUSTRA voli Dubrovnik", slogan je pod kojim će ova stranka ići na izbore i to zato što, kako kaže Raguž, "iskreno i čista srca vole ovaj grad".

Raguž je također predstavio i svoj projekt procjene dubrovačkih političara. Naime pokazao je novinarima plakat koji bi po njegovoj ideju trebao stajati na Stradunu, da građani mogu ocijeniti uspješnost njegove politike. 

"Svatko neka stavi svoje ime i tri obećanja, pa ćemo nakon izbora vidjeti tko će imati više poljubaca. Ja idem vedra čela preko bijela svijeta", zaključio je Željko Raguž.

Više o njegovom programu i programu DUSTRA-e saznajte večeras na www.dubrovnikTV.net u 20 u emisiji "Ususret izborima". Gost Lidije Crnčević je Željko Raguž.

 


K. Fiorović

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Alamaka 11.04.17 u 13:04
Sad će te Vlahušić i njegova stranka 0,9% podržati. Ti si pobjednik.

prethodna / 1 / 2 / sljedeća
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija