LIFESTYLE
16.10.2019 u 20:29

Naučite kako pripremiti dubrovačke tradicionalne slastice, te u čemu je tajna zdravih kolača

Good Food Festival donosi nastavak festivalskih radionica u izvedbi Gourmet Experience Croatia u Turističkoj zajednici i radionice spravljanja tradicionalnih slastica u Deši.


komentara  0

U četvrtak, 17.listopada u 10 sati započinju  radionice tradicionalnih slastica udruge Deša, a prva radionica donosi pripremu torte od skorupa, tradicionalne dubrovačke torte koja se pripremala u svečanim prilikama.  Na Dešinoj radionici imat ćete priliku kušati pravu tortu od skorupa i uživati u njezinom izvornom okusu. Za vrijeme Good Food Festivala, u Turističkoj zajednici,  tradicionalno će gostovati Sandra Rončević i Karmela Karlović iz Gourmet Experience Croatia, koje će u četvrtak 17.listopada održati dvije radionice,  pripremu pogače zvane babica u 10 sati i kako napraviti tri vrste istarsko – primorske tjestenine u 17 sati.

Podsjećamo kako se drugog festivalskog dana u  prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala  radionica „Slatko, a zdravo“, mlade slastičarke Antonije Medo, koja je kroz svoje umijeće pripremanja slastica, pokazala kako napraviti zdravu tortu od rogača bez glutena i sirove veganske čupavce bez šećera, jaja, glutena i mlijeka, a vrhunski chef Mate Janković kroz svoju drugu završnu radionicu pokazao je svim sudionicima kako pripremiti škampe na više načina te otkrio sve tajne pripreme ove vrhunske namirnice.


dubrovniknet team





KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!




Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY






Iz teme

DubrovnikTV.net








Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI





Komentari


Kolumne







 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija