VIJESTI
11.10.2019 u 19:24

REAGIRANJE: "Predsjednik kluba NKNA Libertas koristi svoje radno mjesto voditelja regionalnog HRT centra kako bi ušutkao prisutne novinare"

Nakon što je danas održana konferencija za medije članova uprave NKNA Libertas na kojoj su oštro demantirali sve navode Željane Miletić, majke 10- godišnjeg dječaka, nazivajući ih notornim lažima, reagirala je ponovno i sama majka. Tvrdi kako stoji iza svake svoje riječi te kako predsjednik kluba koristi svoje radno mjesto voditelja regionalnog HRT centra kako bi ušutkao novinare. Željana Miletić smatra kako nije postavljeno niti jedno pitanje na konferenciji te ih je ona postavila u priopćenju za medije koje prenosimo u cjelosti.


komentara  0

Potaknuta današnjom press konferencijom NKNA Libertas-a, željela bih ovim putem reagirati i potvrditi da i dalje stojim iza svega rečenog, te da ću sudski epilog svakako iskoristiti da dokažem svoje tvrdnje u nadi  da će institucije odraditi svoj posao. Obzirom da predsjednik kluba koristi svoje radno mjesto voditelja regionalnog HRT centra kako bi ušutkao prisutne novinare gdje svjedočimo press konferenciji na kojoj nitko nije postavio niti jedno pitanje, pa ću biti slobodna da ih ja postavim.

Svakako se treba upitati iako nastup današnjih aktera govori sam za sebe zašto se i nadalje, iako je odvjetnik kluba prisutan, krše osnovna prava djeteta te se njegovo ime i prezime javno iznosi bez pristanka roditelja? Zašto istupnica nije izdana 30. kolovoza kada je tražena? Zašto je drugi dječak dobio istupnicu telefonskim putem, iako ju je zatražio nakon nas? Zašto za drugu djecu se nije trebala sastajati uprava radi istupnice? Zašto nas je G. Konjuh pitao da postavimo uvjete pod kojim bi dječak ostao jer je on projekt kluba? Zašto se i dalje dijete omalovažava, te na jedan pogrdan način naziva „super zvijezdom", a njegove roditelje bolesno ambiciozne ljude? Zašto niste odmah iskoristili priliku i riješili se tih ekscesnih i bolesno ambicioznih roditelja? Zašto i nakon donacija klubu u vidu opreme, financijskih donacija i svakog plaćenoga treninga koji je odrađen i dalje vam nije dosta i to niste rekli ostalim roditeljima u klubu koji smatraju da nam je klub nešto dao? Zašto se ja kao majka koja se brine za dobrobit vlastitog djeteta nazivam Avom Karabatić koja želi 5 minuta slave, jer mi je jedino preostala opcija javnog istupa da izvučem svoje dijete i upozorim ostale roditelje kojima je ovo neprihvatljivo? Zašto nisu demantirani potpisani ugovori sa malodobnom djecom?

Poštovani, ja kao majka sam 30. kolovoza zatražila osobno istupnicu iz kluba za svoje malodobno dijete, koju sam tek dobila 07. listopada nakon javnog istupa. U trenutku pokušaja ispisivanja djeteta iz akademije sam bila izložena verbalnom vrijeđanju u kojem mi je kao majci rečeno od strane sportskog direktora Ivice Cumeljana: Ja sam ga stvorio, ja ću ga uništit! Neće igrati narednih godinu dana jer ćemo ga suspendirat... Obzirom da su prisutni roditelji svjedočili tome, žalosti me činjenica da je njima prihvatljivo ovako ponašanje, ali opet to ostavljam svakome na izbor šta će sa svojom djecom. Mojih „5 minuta slave" mi je ipak pomoglo da ispišem dijete iz akademije u kojoj su djeca izložena stegovnim postupcima pred sudom prvog stupnja, stegovnom sudu višeg stupnja, ucjenama, zanemarivanju prava djeteta i obezvređivanju istih, klevetanju djeteta, klubu u kojem djeca nisu ispred kluba, te kao što su naveli obzirom da dopisi „čistačicama" koje smo kontaktirali nisu urodili plodom jer nitko nam nije vjerovao da se dječaku od 10 godina pravi takav problem jer bi ispisati dijete trebala biti puka formalnost.

S poštovanjem, Željana Miletić

 

Ivica Cumeljan: Sam ću sebe kazneno prijaviti, izvor sukoba je ambicija roditelja


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija