LIFESTYLE
11.09.2019 u 19:41

POTVRDA IZVRSNOSTI: jedan od najcitiranijih ekonomista radi na dubrovačkom Sveučilištu

Izvanredni prof. dr. sc. Nebojša Stojčić je najviše rangirani ekonomist Sveučilišta u Dubrovniku prema rang listi znanstvene produktivnosti Hrvatska znanstvena bibliografija CROSBI Instituta Ruđer Bošković gdje se ubraja unutar 1% najproduktivnijih znanstvenika iz područja ekonomije te je autor najcitiranijeg znanstvenog rada hrvatske ekonomije u vodećim svjetskim znanstvenim bazama Web of Science i Scopus u proteklom desetljeću. Navedeni rezultat samo je još jedna potvrda izvrsnosti znanstveno - istraživačkog rada koji se provodi na Sveučilištu u Dubrovniku i njegovom Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Prvi je na dubrovačkom, te drugi najbolji znanstvenik iz ekonomije u Hrvatskoj.


komentara  0

- ON je drugi najbolji autor u Hrvatskoj u području ekonomije prema publikacijama izdanima u posljednjih 10 godina, uz to je i prorektor za poslovanje, nastavnik, znanstvenik, istraživač, naš Alumni... ON je Nebojša Stojčić - napisali su na stranicama Sveučilišta u Dubrovniku.

Repec je baza podataka o objavljenim znanstvenim radovima istraživača iz područja ekonomije iz
cijelog svijeta. Baza se ažurira na tjednoj bazi a bazu sponzorira i održava Federal Reserve Bank of St. Louis iz SAD od 1997. Baza rangira znanstvenike prema objavama znanstvenih radova u časopisima vodećih
svjetskih izdavača kao što su Elsevier i Springer kao i radnih materijala indeksiranih u bazi EconLit American Economic Association-a.

Baza obuhvaća preko 1.200.000 znanstvenih radova kojega su objavili više od 50.000 ekonomista u više od 1.500 znanstvenih časopisa iz cijelog svijeta. Nebojša Stojčić najviše je rangirani znanstvenik Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u ovoj bazi te prema podacima o znanstvenim radovima objavljenim u proteklih 10 godina zauzima visoko drugo mjesto među svim istraživačima u području ekonomije u Hrvatskoj. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
pijavica
LIFESTYLE
0      13|11|19 u 15:38
VIDEO/FOTO: Pijavica na moru ispred Grada
porat_naslovna
LIFESTYLE
0      13|11|19 u 14:41
FOTO: Južina i smeće u Portu
nevrijeme_naslovna
LIFESTYLE
0      13|11|19 u 10:08
FOTO/VIDEO Nevrijeme kakvo Dubrovnik odavno nije vidio,valovi na sv. Andriji dosegnuli skoro 11 metara, Mljet odsječen od kopna....
medo_zimski_festival
LIFESTYLE
0      12|11|19 u 20:01
Budi glavna zvijezda festivala - postani medo!
jugo_u_stikovici_naslovna
LIFESTYLE
0      12|11|19 u 18:19
VIDEO/FOTO: Igra mora i juga u Štikovici

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija