VIJESTI
14.08.2019 u 17:05

Iz Doma zdravlja mole za strpljenje jer zbog prometnih gužvi kasne po pacijente

Služba sanitetskog prijevoza Doma zdravlja Dubrovnik zamolila je za strpljenje i razumijevanje pacijente i njihove obitelji jer zbog učestalog prometnog kolapsa na širem području Dubrovnika nije u mogućnosti držati se planiranog rasporeda prijevoza pacijenata. "Molimo sve naše pacijente i članove njihovih obitelji za strpljenje i razumijevanje", napisali su na Facebook stranici Doma zdravlja Dubrovnik. 


komentara  0

Služba sanitetskoga prijevoza Doma zdravlja Dubrovnik bavi se prijevozom bolesnika uz potrebnu medicinsku skrb. Obično je riječ o teško pokretnim, kroničnim pacijentima koji se prevoze na redovite terapije, primjerice na dijalizu ili fizioterapiju i druge potrebne preglede ili terapije. 

Kad prometne gužve postanu tolike da prijete zdravlju naših sugrađana, vrijeme je da se svi skupa zabrinemo i da se napokon nešto napravi. Nedavno smo svjedočili prometnom zastoju u kojem je zapelo i vozilo Hitne pomoći, a danas, kad su mnogi na relaciji Čilipi - Grad vozili u koloni od sat i pol do tri sata, pravo je vrijeme za razmišljanje o radikalnim potezima kojima bi se barem hitnim službbama omogućio normalni rad.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija