LIFESTYLE
12.08.2019 u 08:03

TAMNA STRANA TURIZMA: od Montovjerne do zračne luke taksist naplatio 537 kuna, turisti zvali policiju

Turisti kojima je taksist vožnju od Montovjerne do dubrovačke zračne luke naplatio čak 537 kuna, toliko su bili šokirani da su pozvali policiju, i to je zacijelo uspomena koja će im trajno ostati u sjećanju s ljetovanja u Dubrovniku. Čitatelj nam tu priču "tamne strane dubrovačkog turizma" potkrijepljuje računom kojega prilažemo uz tekst. Vozač tvrtke Urban Ride 303, čiji je vlasnik Mislav Munivrana koji je ujedno i osnivač Eko taxija naplatio je i više nego duplu cijenu vožnje ako se usporedi s cjenikom dubrovačkih taksista, a koja bi bila od 250 do 260 kuna.


komentara  3

Taksi u Ulici Gabra Rajčevića naručili su gosti iz apartmana na Montovjerni u subotu ujutro, jer su trebali prijevoz do zračne luke, međutim kako je kasnio taksi koji su naručili u jednom od dubrovačkih centara, naišao je taksi Urban Ride 303 te im je za 47 minuta vožnje naplatio 537,60 kuna, kako nam je ispričao čitatelj. 

Na kraju, prema riječima čitatelja koji nam je poslao i ovu fotografiju pozvana je i policija jer su gosti bili šokirani visokom cijenom, no obzirom da je uredno izdan račun policija nije mogla ništa napraviti. 


dubrovniknet team/foto: čitatelj

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

del.boy 12.08.19 u 11:32
Žalosno je da gradonačelnik sada zahtjeva izmjenu zakona a nije jednu riječ rekao kada je zakon stupao na snagu! On je bio kao i njegovi suradnici svjestan problematike u prometu i prije svega ovoga ali po nalogu "kaptola" je držao jezik za zubima a sada se pravi Robin Hood! U Dubrovnik je došla najveća ološ iz ostatka Hrvatske kako bi uzela novce i na kraju sezone pošla natrag! Neka gradonačelnik kaže svom gazdi gdje idu novci od turista koji koriste usluge taxia!!! Taxisti spavaju po hercegovini, gore se hrane, toce gorivo a u Dubrovniku uzimaju novce, ostavljaju negativnu reklamu, prave gužve, seru i pišaju

   

cukun 12.08.19 u 10:02
moralno jadan potez vozača, no pravno je sve u redu. nije im ni rekao da će ih vožnja koštati manje od 537 kn. pametan čovjek prije vožnje pita za cijenu, budala plati duplo pa se žali novinama...

   

burazburaz 12.08.19 u 08:56
Tko dovlači svu tu bagru? Te štetočine? Tko uništava naš turizam? Ti se turisti sigurno nikada neće vratiti.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija