VIJESTI
08.08.2019 u 14:26

Gradonačelnik Franković: prihvat broda koji je došao dva sata ranije, jednostrana je odluka Lučke uprave

Gradonačelnik Mato Franković promptno je putem društvenih mreža reagirao na jutrošnju gužvu na vratima od Pila: Prošle su dvije godine od kada su se posljednji put zakrčila vrata od Pila. Na žalost, odlukom Lučke uprave Dubrovnik da prime brod koji je po rasporedu trebao doći u 12, 30 sati na zahtjev kompanije brod je primljen u 10,00 sati te se zbog istoga automatski dogodio problem. Navedeno nije koordinirano s Gradom niti je Grad o istome bio obaviješten već se radi o jednostranoj odluci Lučke uprave Dubrovnik. Prema informaciji od strane Lučke uprave brod je morao biti primljen zbog izvanredne situacije, a sukladno Pomorskom zakonu. S obzirom na to da postoje i druge luke na našoj ruti danas sam odmah uputio prosvjedno pismo CLIA-i i MSC-u budući da su ovim grubo narušili partnerski odnos s Gradom - napisao je Franković.


komentara  3


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Djuka 08.08.19 u 17:11
Kaze Mato: nismo mi dopustili bankomate-konzervatorski je, nismo mi izdali koncesiju-županija je, nismo mi donijeli odluku/prijedlog zakona o liberalizaciji taksista-vlada je, nismo mi izazvali kaos u Gradu danas-lučka uprava je... Kao da to nije jedan te isti HDZ na svim razinama, od Šuice u Briselu, do Obuljenke u Zagrebu, Mata u gradu... Isto sranje, drugo pakovanje.

   

Alamaka 08.08.19 u 15:58
Dvoglavi je tako odlučio. Nikad dosta. Đe je ona odluka o dva kruzera dnevno.

   

m_arko 08.08.19 u 15:00
Zasto kada je ovakva situacija ne prebacite jedan brod na Sidro ispred Grada i ne bi se ni primjetilo po cestama da je tu. A u gradu bi bilo isto? Zar je toliko jak taxi i bus lobi da ne daju brodu ispred grada da umanji guzve na prometnicama i na Pilama?

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija