VIJESTI
16.07.2019 u 19:46

FOTO:Luksuzna ljepotica čiji tjedni najam iznosi milijun eura vezana u Gružu

Super luksuzna charter jahta, Solandge, čiji tjedni najam u srcu sezone iznosi milijun eura vezana je u Gružu. Tko uživa u 85 metara njenog luksuza nije nam poznato, ali putem web stranice na kojoj se može unajmiti saznali smo da se u njenih sedam kabina može smjestiti dvanaest gostiju, za koje se brine 29 članova posade. Jahta je izgrađena u brodogradilištu Lurseen, 2013., a početkom godine prošla je temeljitu renovaciju. 


komentara  0

Solandge može ugostiti 12 gostiju u sedam iznimno luksuzno uređenih kabina, uključujući i panoramsku glavnu palubu s koje se pruža pogled od 180 stupnjeva, privatnu garderobu, kupaonice za nju i njega kao i privatnu palubu sa spa bazenom. Gostinjske sobe uključuje i VIP kabinu. Interijer potpisuje Rodriguez Interiors, a jahta je opremljena ručno izrađenim talijanskim namještajem i kamenim detaljima, dok je  vanjski izgled djelo je proslavljenog dizajnera Espena Oeina.

Solandge je opremljena i plesnim podijem kao i svom DJ-opremom, a sunčalište se na želju gostiju može pretvoriti u pravi mali klub na plaži. Jahta je opremljena tenderima, kao i raznom opremom za sportove na vodi. O njenom luksuzu vrijednom milijun eura tjedno govori i spa centar sa saunom kao i teretanom koja vodi do bazena.

Osim vrhunskih audio-vizualnih i komunikacijskih sustava Solandge se diči i modernim sustavom stabilizacije, koji omogućava lagodno krstarenje, bilo pri maksimalnoj brzini od 18 ili pri brzini krstarenja od 14 čvorova. 


dubrovniknet team/foto:M.T.

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija