SPORT
20.06.2019 u 00:10

Barakude u odličnoj utakmici izgubile od Srbije, Joković dao 4 gola

Druga utakmica turnira Super finala Svjetske lige mogla bi biti i utakmica dostojna finala. Reprezentacije Srbije i Hrvatske odigrale su odličnu utakmicu, no sportska sreća ovoga je puta presudila u korist Srbije koja je pobijedila rezultatom 11:10 (3:2, 2:2, 1:4, 4:3).


komentara  0

- Vidjeli smo dva dijela utakmice, prvi dio koji smo kontrolirali i igrom i rezultatom međutim nismo se uspjeli odvojiti na plus dva ili tri iako smo imali sve u svojim rukama. Sredinom treće četvrtine kada se Srbija odvojila na plus tri upali smo u jednu rupu međutim mogli smo snage da se vratimo našom igrom, napadima, izrađenim akcijama, plivanjima, kontranapadom Xavija, onime što treba biti naša igra, međutim nismo više imali snage na kraju. No ono što me najviše brine je ovaj kriterij, ako se ovako nastavi ne vidim da je dobro za naš sport. Ja više nisam imao niti jednog igrača na klupi. Uopće sada ne pričam o utakmici Hrvatska – Srbija već o nejasnom sudačkom kriteriju. – pojasnio je Ivica Tucak, izbornik.

Utakmica je donijela strahovito puno isključenja igrača, što je komentirano kao nova vaterpolska pravila koja su poremetila kriterij sudaca, koji nikome nije u potpunosti jasan. Čak 5 hrvatskih igrača zaradilo je tri osobne pogreške: Benić, Buljubašić, Vukičević, Bušlje i Miloš, dok je i sa srpske strane također izašlo čak trojica: Drašović, Filipović i Mitrović.

- Očekivali smo tešku utakmicu kao što je i bila. Čestitam im na pobjedi, zasluženo su pobijedili, bili su agresivni, a mi nismo znali odgovoriti na sudački kriterij. Bilo je dosta izbačaja, cijelu utakmicu igrač više manje. Mislim da možemo biti zadovoljni kako smo igrali, naravno da ima prostora za poboljšanje, turnir je dug, igra se još puno i vjerujem da će to sve biti u redu za nas. No nismo znali odgovoriti na taj novi sudački kriterij. Jednu utakmicu sude ovako, drugo onako, mislim da se i oni još traže. Mislim da će nam svima trebati malo vermena da se naviknemo na to, no ništa strašno. Možemo biti žalosti što nismo pobijedili jer bili smo blizu. Prvi mogući susret s njima je u finalu, nadam se da ćemo doći do tamo, ima još dosta utakmica do tada, idemo utakmicu po utakmicu i vjerujem da ćemo biti dobri.  – rekao je Ivan Marcelić koji je branio cijelu utakmicu, te ostvario 6 obrana.

Najbolji hrvatski igrač bio je Maro Joković s četiri 4 pogotka, dok su sa srpske strane to bili Ćuk i Filipović s dva pogotka, a Andrija Prlainović proglašen je igračem utakmice.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
pituri_naslovna
SPORT
0      10|11|19 u 16:03
FOTO: Pituri u uzvratnom susretu u Gospinom polju izgubili od Austrijanaca
marko_jancic
SPORT
0      09|11|19 u 20:05
Marko Janičić kadetski prvak Hrvatske
MALI_PLIVACI_JUG_02
SPORT
0      04|11|19 u 10:14
FOTO: Zlatni dupin - 9 medalja najmlađih plivača Juga
petrunjela_pavic
SPORT
0      03|11|19 u 18:48
Pavić sedma na Europskom prvenstvu za mlađe seniore
dubrovnik_ope_2019_01
SPORT
0      03|11|19 u 16:16
23. DUBROVNIK OPEN JK Ongošt ponovno zlatni

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija