SPORT
31.05.2019 u 12:24

Jug potpisao sponzorski ugovor

OTP banka, tradicionalno jedan od najznačajnijih sponzora kluba, čestitala je Jugu na osvajanju još jednog prvenstva na najljepši mogući način – potpisivanjem novog sponzorskog ugovora. U ime OTP banke ugovor je potpisao predsjednik Uprave Balazs Bekeffy.


komentara  0

Balazs Bekeffy je tom prilikom istaknuo:

Od srca čestitam Jugu na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske i svi u OTP banci smo ponosni što smo doprinjeli ostvarenju ovog sportskog uspjeha. Naravno da nam je i kao sponzoru posebno zadovoljstvo što se naše ime vezuje uz novog, ali i starog prvaka Hrvatske,
ali nam još više znači da smo kao sponzor Juga već dugi niz godina dio jedne duge i značajne tradicije Grada, jer smo svjesni značaja ovog kluba za cijeli Dubrovnik.

Predsjednik VK Juga, Tomislav Dumančić, potpisujući ugovor u ime kluba, zahvalio je dugogodišnjem sponzoru ističući:

OTP banka je istinski partner i prijatelj Juga već dugi niz godina tijekom kojih smo se zajedno razvijali i nadopunjavali. Doprinos OTP banke radu kluba je nemjerljiv i hvala vam što prepoznajete našu viziju, trud i rad i što nam dajete podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate. Okrenuti smo budućnosti, a ova kontinuirana podrška OTP banke najbolji je poticaj za ostvarivanje još boljih rezultata.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija