SPORT
27.05.2019 u 12:15

Šest zlata i dva srebra za trojicu Jugovih plivača

U Zagrebu je u subotu i nedjelju 25. i 26. svibnja održan grand prix miting ZPK. Na natjecanju je nastupilo ukupno 268 plivača iz 29 klubova, a Jug su predstavljali: Michel Brassard, Mario Šurković i Đivo Damić pod vodstvom trenera Frane Ćirka. Osvojili su ukupno 8 medalja od kojih čak 6 zlatnih i 2 srebrene. Medalje su osvajali Michel i Mario, svaki po tri zlata i srebro.


komentara  0

Prvi dan mitinga Jugaši su osvojili 4 medalje. U konkurenciji juniora Michel Brassard bio je zlatni u disciplini 400 slobodno te srebreni u disciplini 100 slobodno. Isti učinak u istim disciplinama, ali u mlađoj juniorskoj konkurenciji, ostvario je Mario Šurković - zlato na 400 slobodno i srebro na 100 slobodno. Junior Đivo Damić u disciplini 400 slobodno plasirao na 4. mjesto.

Drugog dana mitinga Jugovi plivači osvojili su četiri zlatne medalje. Michel Brassard bio je najbolji među juniorima u disciplinama 100 delfin i 1500 slobodno, dok je Mario Šurković bio najbolji među mlađim juniorima u disciplinama 200 slobodno i 50 slobodno. Junior Đivo Damić bio je 4. u disciplini 1500 slobodno. Također, Michel Brassard u ukupnom poretku za grand prix bodovanje plasirao se na ovom natjecanju na 5. mjesto u konkurenciji plivačica i plivača.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija