VIJESTI
16.05.2019 u 11:53

Kontaktirali smo Hrvatske ceste, tvrde da će radovi na Obodu biti gotovi sutra..

Nastavno na informaciju da su se jutros zbog radova na Obodu stvorile velike gužva zbog čega je reagirao i direktor Zračne luke Dubrovnik, Frano Luetić, zamolivši da se svi koji danas trebaju stići na let, upute dosta ranije, kontaktirali smo Hrvatske ceste i upitali ih kada će radovi biti završeni, a semafori uklonjeni. Glasnogovornica Tamara Pajić, uvjerila nas je da bi radovi na toj dionici, ukoliko to vremenske prilike dopuste, trebali biti gotovi sutra.
 


komentara  2

- Radovi kojih smo investitor izvodimo u više etapa. Prema posljednjim informacijama kojima raspolažem radovi na Obodu bi trebali biti završeni sutra. Moram istaknuti da tempo izvođenja radova diktiraju i vremenski uvjeti – kazala je Pajić te pojasnila kako se odvijanje prometa osim semaforima regulira i ručno.

- Izvođač radova ima nalog, koji mora izvršiti, kada se očekuju velike gužve promet se osim semaforima regulira i ručno, kako bi se ubrzao protok. Osim toga zaprimili smo i nalog od inspektora da sve radove moramo završiti prije početka turističke sezone.

Informacije o velikim gužvama i apelu direktora Zračne luke do Zagreba, prije našeg razgovora nisu stigle.

- Žao nam je što je došlo do gužvi i zastoja u prometu, ali mi radove moramo izvršiti. Problematično je upravo to što nema alternativnih prometnih pravaca prema Zračnoj luci – zaključila je Pajić.

 

Morate danas na avion? Direktor zračne luke moli da se zbog gužve u prometu uputite sat do dva ranije od planiranog


L.Pavlović

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 16.05.19 u 15:35
..."zaprimili smo i nalog od inspektora da sve radove moramo završiti prije početka turističke sezone"...danas je 51 slijetanje, van sezone ih je 4-5

   

Alamaka 16.05.19 u 13:17
Oslobodite nas takve nesposobne uprave.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija